Sol·licitud d'alta a l' "Associació Filosofia, Ara"
Formulari per a demanar ser soci/a de l'"Associació Filosofia, Ara" (vegi's la web a http://a.filoara.cat)
Aquest projecte vol visualitzar i prestigiar la filosofia i la reflexió en tots els àmbits: educatiu, social, cultural, etc.
Email address *
Condicions
Com fixen els estatuts, se'ls comunicarà el núm de soci/a després que sigui aprovada la vostra sol·licitud per la Junta de l'Associació.
A la "I Assemblea General Ordinaria" (AGO) del 6/10/18 es va fixar una quota anual de 25€ que ha de fer-se efectiva ja ara, quan es sol·liciti l'alta. En els anys successius es renovarà abans de final febrer. Es pot pagar mitjançant transferència (ES86-0073-0100-5805-0547-2505).
Poden fer-se també aportacions addicionals com a donatius.
El socis tenen els drets i deures que fixen els Estatus i rebran informació de les activitats de l'Associació. També un exemplar de la revista quan disposem de recursos per fer-la viable i altres avantatges que anem concretant progressivament.
Cognoms, Nom *
Your answer
DNI / passaport / NIE / Id-cart *
Your answer
Domicili (carrer, pis, codi postal, població) *
Your answer
Quota anual *
Observacions rellevants
Your answer
Nota informativa
D'acord amb l’article 5.2 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat d' "Associació Filosofia Ara" (Reg, 62188) amb la finalitat d'informar-vos de les iniciatives, serveis i activitats culturals que aquesta promou. Disposeu del dret a oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades. Per a exercir-lo, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per correu electrònic a associacio@filoara.cat
Accepto les condicions i sol·licito l'alta *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy