Ilmoittautuminen Jyväskylän Flamencoyhdistyksen opetukseen lukuvuodelle 2022 - 2023
Ilmoittautuminen ma 15.8.2022 alkaen, vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen päättyy pe 26.8.2022. Lukuvuosi alkaa syksyllä maanantaina 29.8.2022 ja jatkuu keväällä maanantaina 9.1.2023.

Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Ilmoittautuessaan tunneille oppilas sitoutuu noudattamaan Jyväskylän Flamencoyhdistyksen koulutussääntöjä http://www.flamencojyvaskyla.fi/opetus/koulutussaannot/. Kevätlukukautta koskevat muutokset opintoihin on tehtävä kirjallisesti yhdistyksen viralliseen opetuksen sähköpostiin opetus@flamencojyvaskyla.fi ennen kevätlukukauden alkua, viimeistään torstaina 5.1.2023.

Täydennä ensin yhteystietosi ja jatka sitten tunti-ilmoittautumiseen. Muista lähettää vastauksesi toisen osion alinna olevalla painikkeella "Lataa".

Lomakkeella kerätyt yhteystietosi liitetään yhdistyksen jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä käytetään vain laskuttamisen ja yhdistyksen tiedottamisen tarpeisiin, eikä yhteystietojasi luovuteta ulkopuolisille. Alle 18-vuotiailta ilmoittautujilta pyydämme oppilaan yhteystietojen lisäksi myös huoltajan yhteystiedot.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Oppilaan nimi *
Oppilaan puhelinnumero *
Oppilaan postiosoite *
Yhdistyksen jäsenyys *
Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan nimi
Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan sähköpostiosoite
Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan puhelinnumero
Alle 18-vuotiaan oppilaan huoltajan postiosoite
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy