Registratie-formulier St. Patrick's Day concert Slagwerkgroep St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven
Reeds begin 2020 heeft u een toegangskaart gekocht voor ons destijds in maart geplande St. Patrick's Day concert. Helaas is dit vanwege COVID-19 geannuleerd en hebben we niet eerder de mogelijkheid gehad om het concert in te halen.

Gelukkig lijkt het erop dat het nu eindelijk kan gaan plaatsvinden en wel op 25 en 26 september aanstaande. Vanwege veiligheidsoverwegingen willen we het concert laten doorgaan met inachtneming van de 1.5 mtr. Daarom vindt het concert plaats op een alternatieve locatie, en wel de kerk in Obbicht.

- Uitvoering 1: Zaterdag 25 september om 20.00u te kerk in Obbicht
- Uitvoering 2: Zondag 26 september om 14.00u te kerk in Obbicht

Met aansluitend een gezellige nazit bij Oos Hoes te Grevenbicht! (alwaar de toegangskaart ingeruild kan worden voor een gratis consumptiebon).

Helaas is vanwege de geldende maatregelen toegang enkel mogelijk met een geldige ingangscontrole (geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs) in combinatie met uw legitimatiebewijs (dit om te controleren of de QR-code ook van de betreffende persoon is). U kunt de QR-code (bij voorkeur) geprint meenemen of wij zullen de QR-code vervolgens geprint of vanaf uw telefoon scannen (aanvullende informatie kunt u eventueel vinden op coronacheck.nl.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hoeveel toegangskaarten heeft u destijds gekocht? *
Hoeveel kaarten gaat u gebruiken? *
Voor welke datum wilt u een plaats reserveren? Zaterdag 25 september om 20.00u of Zondag 26 september om 14.00u? *
Naam, telefoonnummer (en emailadres) van de toeschouwers. Eveneens graag aangeven of en welke toeschouwers mogelijk tot één bubble behoren. *
Ik ben ervan bewust dat toegang enkel mogelijk met is met een entreekaart en een geldige ingangscontrole (geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs) in combinatie met uw legitimatiebewijs (dit om te controleren of de QR-code ook van de betreffende persoon is). U kunt de QR-code (bij voorkeur) geprint meenemen of wij zullen de QR-code vervolgens geprint of vanaf uw telefoon scannen (aanvullende informatie kunt u eventueel vinden op coronacheck.nl. *
Required
Uiteraard hopen we dat we jullie allemaal op een van de concerten mogen begroeten en dat het lange wachten beloond wordt met een spetterend concert vol Ierse muziek!

Indien u gebruik wilt maken van de destijds aangekochte toegangskaarten willen we u verzoeken het registratieformulier volledig in te vullen vóór uiterlijk woensdag 15 september. Indien we geen tijdige registratie ontvangen, vervallen de aangekochte kaarten. Zoals eerder gecommuniceerd blijft het destijds ontvangen ticket uw geldige toegangsbewijs voor het concert.

Zodra we alle gegevens verzameld hebben weten we of en op welke dagen mogelijk nog kaarten beschikbaar zijn. Mocht u mensen weten die nog interesse hebben, dan kunnen ze dat via slagwerkgroep@cecilia-online.nl kenbaar maken.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cecilia-Online.nl. Report Abuse