Full d'inscripció Ecstàtic Dance Irehom 26 de gener de 2020 amb DJ Pala + Classe de Contact amb Daniel Hayes (1.30 hora abans)
ABANS DE RES:

Ens hem trobat, en les dues sessions anteriors, que s'han apuntat persones que després, pel motiu que sigui, no han vingut. Alguns no han avisat i d'altres tan a última hora, que no ha permès cedir la plaça vacant a algú de la llista d'espera.

La sala té la capacitat que té i màxim podem ballar 30 persones, ajuda'ns a fer-ho fàcil avisant amb un o dos dies abans els possibles canvis, i si és a l'últim moment pel que sigui, podries poder cercar tu mateix/a a algú que ocupi la teva plaça? Així tot anirà ben fluid, com l'Ecstàtic!

Gràcies de debò per la comprensió! Aquestes activitats que programem serveixen, entre altres coses, per generar l'energia econòmica necessària per anar avançant en tots els projectes que empenyem a IREHOM i per tots des del voluntariat majoritàriament!

Una abraçada per tu!! Seguim i bon ball!!

...

Ecstatic Dance va néixer a Big Island (Hawaii), sota la inspiració d'un facilitador de 5 ritmes de Gabrielle Roth. Avui dia està estès i causa furor a bona part dels EUA, sobretot a l'estat de Califòrnia, i de la majoria de capitals europees.

Les sessions de Ecstatic Dance no estan basades en una classe o en una tècnica, sinó en la creació d'un espai en el qual puguis ser tu mateix, expressar-te a través del ball i la música, donant llibertat d'acció i moviment al cos. Es particularitza per prescindir de metes i estructures, havent només una pauta: no comunicar-se verbalment. La llibertat i aquesta simple pauta fomenten altres tipus de comunicació espontània, com poden ser el joc, el riure, el contacte o la connexió espiritual. A través de l'expressió lliure i conscient, el moviment s'expandeix, l'energia s'activa i la creativitat sorprèn en cada moment.
La música és un collage de ritmes variats de tot el món, que ens fan surar junts com a individus d'un gran família en un mar de sensacions. És un context adequat per al goig i el gaudi sense els inconvenients de les discoteques, com són els horaris, l'espai, el fum i l'alcohol. Ecstatic Dance és una experiència apta per a tot tipus de persones, ja que no requereix cap coneixement ni experiència en dansa.

Una sessió de Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament, així com un escalfament. La sessió de música i moviment lliure, inspirada en la mútua connexió entre DJ i participants, dura aproximadament entre dos i tres hores. En acabar es crea un cercle amb tots els participants per compartir.

DANSA CONTACT IMPROVITZACIÓ amb Daniel Hyes (professor experimentat de contact) -JA PLACES PLENES-.

El Contact improvisació (CI) és una tècnica de dansa en la qual punts de contacte físic proveeixen un punt de partida per a l'exploració de el moviment a través de la improvisació. És, per tant, una forma de dansa d'improvisació, a més d'una de les més conegudes i característiques formes de dansa postmoderna.

HORARI: 16.00 Classe de contact, 17.30 arribada per començar a les 18.00 l'ecstàtic

COSES QUE HAS DE PORTAR: Roba còmoda + mitjons per ballar sobre la fusta
RECOMANACIONS:
Dur recipient amb aigua, amb possibilitat de reomplir a l’espai i compartir cotxe
PREU CLASSE CONTACT: 5€ (1 hora)
PREU SESSIÓ ECSTÀTIC: 15€ (3 hores)

COM ARRIBAR: Pots accedir a la pagina web www.irehom.org apartat Contacte
https://irehom.org/index.php/contacte/
o busca Irehom a GoogleMaps
Horari 16.00 a 17.30 Classe de Contact. De 17.30 a 20.30 sessió d'ecstàtic dance. Lloc: Can Casasaies espai d'Irehom
a què et vols apuntar?
CONTACT: quantes persones veniu? *
ECSTATIC: quantes persones veniu? *
Nom: *
Your answer
Tlf. de contacte o (whatsapp/telegram) *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
T'agradaria seguir rebent info dels propers ecstàtics per una llista de difusió? (whatsapp/telegram)
Comentaris:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy