Prijavnica za volontere PC XXI 2020
(3.6.2020. - 7.6.2020.)

Prijave za volontere za 21. Pannonian Challenge!

Pannonian Challenge je festival ekstremnog sporta i glazbe koji uključuje volontere od 2010. godine.

Volontiranje traje od 10.5. do 15.6.2020. (ovisno o sektoru), a prijaviti se može do 1.4.2020. Volontira se u smjenama po 6 sati dnevno tijekom festivala, a prije festivala volonterski angažman traje 4 sata dnevno. Organizatori osiguravaju majicu, ulaznice, hranu i piće tijekom održavanja festivala, priznanje, upis u volontersku knjižicu, puno zabave i nezaboravno iskustvo!

Prijaviti se mogu volonteri stariji od 15 godina, a 150 najsretnijih volontera postat će dio 21. Pannonian Challengea!

Molimo te da pažljivo pročitaš sljedeće informacije u vezi tvojih prava, obveza i ponašanja kao volontera tijekom volontiranja na Pannonian Challengeu 2020.

1. Kako bi postao volonter na Pannonian Challengeu, kandidat je obvezan proći intervju i kompletnu obuku što uključuje edukaciju o volonterizmu i predavanje Zagrebačke banke. Osim toga, potrebno je volontirati 12 sati prije i 12 sati poslije festivala, a ne samo tijekom održvanja festivala Pannonian Challengea.
2. Osobni podaci iz prijavnog obrasca podliježu provjeri u MUP-u i neće biti dostupni ili stavljeni na raspolaganje trećim osobama, niti će biti korišteni u druge svrhe.
3. Volonter je obvezan volontirati na Pannonian Challengeu i to najviše 8 sati tijekom jedne smjene.
4. Volonter za svoj rad na Pannonian Challengeu nema pravo na novčanu naknadu.
5. Volonter je obvezan volonterski rad obavljati u skladu sa stručnim propisima i etičkim pravilima, nakon primljenih instrukcija od organizatora volontiranja.
6. Volonter je obvezan izvršavati instrukcije sukladno uputama organizatora, osim u vezi poslova koji su opasni po život volontera ili drugih osoba, moralno neprihvatljive, ili su u suprotnosti s prihvaćenim uvjetima volontiranja.
7. Ako izvršavanje instrukcija može izazvati štetu organizatorima, volonterima ili trećim osobama, volonter je na to dužan upozoriti voditelja tima, odnosno nadređene.
8. Volonter ne odgovara za prouzrokovanu štetu ako je prethodno upozorio voditelja tima, odnosno nadređene, na moguću opasnost.
9. Volonter snosi isključivu odgovornost za svoje ponašanje prilikom volontiranja, i odgovoran je za svoje postupke i na svaki drugi način. Volonter ili volonterka prihvaća odgovornost za štetu koju njegovo/njezino nedozvoljeno ponašanje proizvede organizatoru.
10. Volonter je dužan poštovati propise o sigurnosti i zaštiti života, zdravlja i životne sredine na radu kako ne bi ugrozio svoju sigurnost i zdravlje, kao i sigurnost i zdravlje drugih volontera, zaposlenika i drugih osoba. Volonter je dužan obavijestiti svog voditelja tima ili nadređene o svakoj vrsti potencijalne opasnosti koja bi mogla utjecati na sigurnost i zdravlje na radu.
11. Volonter tijekom svoje smjene mora nositi majicu dodjeljenu od strane organizatora.
12. Volonteru je zabranjeno davati izjave medijima (štampanim i elektronskim) bez suglasnosti voditelja tima ili nadređenog.
13. Zabranjeno je vrijeđanje drugih volontera, sudionika i posjetitelja festivala na osnovu rasne, spolne, etničke, političke i vjerske pripadnosti, ili seksualne opredjeljenosti.
14. Najstrože je zabranjena uporaba alkoholnih pića i opojnih sredstava tijekom volontiranja.
15. Organizator nije dužan pozvati na intervju svakog kanditata koji se prijavi.
16. Organizator zadržava sva prava u vezi prihvaćanja i odbijanja prijava podnesenih za volontiranje na Pannonian Challengeu.
17. Organizator zadržava pravo rasporediti kandidata shodno potrebama organizacije.
18. Organizator ne refundira troškove puta do mjesta volontiranja.
19. Organizator ne osigurava zdravstveno osiguranje. Preporučljivo je imati osobno ili putno osiguranje ako dolazite iz druge zemlje. Organizator ne odgovara u slučaju gubitka osobnih stvari i dokumenata.
20. Nepoštivanje bilo koje od točaka iz uvjeta o volontiranju smatrat će se direktnim prekršajem radne discipline i bit će kažnjeno oduzimanjem volonterskih beneficija.
21. Organizator osigurava mjesto u campu koji se nalazi neposredno u blizini skate parka za volontere koji nisu iz Osijeka.
Potvrda o prihvaćanju pravila *
(Upoznat/a sam sa svim pravilima i obvezama volontiranja na Pannonian Challengeu i prihvaćam ih.)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy