Aanvraag vergunning controle eikelmuisnestkasten
Sinds 4 september 2016 is de eikelmuis beschermd. Help je mee aan het controleren van eikelmuisnestkasten die geregistreerd zijn in waarnemingen.be? Vraag dan hier je vergunning aan.

Natuurpunt vraagt een vergunning aan bij het Agentschap voor Natuur en Bos. De vergunning kan worden gebruikt door personen die door Natuurpunt Studie gemachtigd werden om de vergunde handelingen te verrichten. Natuurpunt Studie houdt een lijst bij van deze personen. Personen die als controleur van eikelmuiskasten geregistreerd staan op waarnemingen.be kunnen een vergunningaanvraag indienen bij Natuurpunt Studie, maar deze houdt zich het recht voor om een aanvraag te weigeren. Personen die via Natuurpunt Studie een vergunning ontvangen, worden daar expliciet en rechtstreeks van op de hoogte gebracht.
Voornaam
Familienaam
Straatnaam
Huisnummer
Bus
Postcode
Hoofdgemeente
Telefoonnummer of gsm-nummer
e-mailadres
accountnummer waarnemingen.be
Rapportage voor de vergunning is verplicht via waarnemingen.be. Je accountnummer vind je in de adresbalk nadat je geklikt hebt op 'Mijn waarnemingen.be > Mijn waarnemingen'. Heb je nog geen account, maak er dan eerst een aan via de link Registreren (rechts bovenaan). Meer info over de wijze van rapporteren in waarnemingen.be: http://www.zoogdierenwerkgroep.be/zorgen/beschermingsacties/slaapmuizenproject/eikelmuisproject#nestkastregistreren
Regio waar de kasten hangen die je controleert
Eventuele opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Natuurpunt. Report Abuse