VAN TALENT
Que es Van Talent:
Al Club Camper Catalunya volem fer una activitat diferent e innovadora. Inspirat en el programa de la TV. Proposem un concurs de tota classe de talents. On la imaginació, la innovació i l'originalitat seran claus. El concursant o concursats podran fer el tipus d'espectacle que desitgin ( malabars, cant, ball...) El concurs estarà format per 4 jurats i un presentador. I al final del concurs és farà l'entrega de premis.
Funcionament del Van Talent
El concursant o concursants, tindran un màxim de 4 minuts per fer el show. El jurat valorarà l'actuaccio i al final del concurs donarà el veredicte. En cas de portar música per l'espectacle s'aura de lliura en mà, amb uns usb al tècnic ( màxim fins 30 min abans de començar el Van Talent ). L'ordre de les actuacions seran per ordre d'inscripció.
Bases del concurs:
Temps màxim de 4 minuts per actuació
Mínim 1 concursant, màxim 10
Tema lliure
No es poden fer vàries actuacions per persona
No hi ha edat mínima ni màxima
Inscripció màxima el 10 de Maig
Incripció Van Talent:
Nom de l'equip:
Your answer
Nº participants
Your answer
Edat participants
Your answer
Tipus d'espectacle
Your answer
Requisits tècnics per l'espectacle
Your answer
Vols ser jurat del Van Talent ?
En aquest edició volem que qualsevol persona pugui ser part del jurat. El jurat el compondran 4 persones 2 noies i 2 nois.Si hi ha més de 4 solicitus, per fer de jurat amb totes les incripcions farem un sorteig, i sortirà el jurat.
Bases pel jurat:
Ser major d'edat
No tenir cap familiar participant al concurs
Incripció Jurat:
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Edat
Your answer
Vols ser el presentador ?
A Van Talent també busquem al presentador de la gala. Alguna vegada has volgut que et fiquin un micròfon de madona i presentar un acte. Aquí tens la teva oportunitat de fer de presentador de Van Talent. Per aixo farem un casting online i el millor, presentarà Van Talent. Només has de inscriuret al formulari i enviar un petit vídeo pel whatapp al telf 664573286, explicant perquè vols ser el presentador de la gala.
Bases presentador
Ser major d'edat
No tenir vergonya
Inscripció presentador
Nom
Your answer
Cognoms
Your answer
Edat
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service