Vásárok, piacok Érmihályfalván
Az alábbi kérdőív az érmihályfalvi vásárok, piacok 20. századi történetének minél teljesebb megismerése céljából készült el. Kérjük, amennyiben rendelkezik olyan adattal, dokumentummal, fényképpel, vagy egyéb emlékkel, mellyel hozzá tudna járulni közös múltunk e részének felelevenítéséhez, válaszoljon az alábbi kérdésekre. (A vásárokhoz, piacokhoz kapcsolódó tárgyi emlékeket, dokumentumokat, fényképeket, kérjük, juttassák el a városi múzeumba, vagy a könyvtárba, hogy le tudjuk fotózni, vagy scannelni.)
A kérdések 6 nagyobb csoportba oszthatóak: árusok, termékek, vásárlók, helyszínek és időpontok, vásári kiegészítők, valamint személyes emlékek - összesen 34 kérdés.
Az adatok hitelességének bizonyítása miatt, kérjük, adja meg nevét és életkorát.
A kérdések az Ön által megélt évtizedek piaci emlékeire vonatkoznak, ezért fontos, hogy az egyes válaszoknál tüntesse fel az adott időszakot. Egy-egy kérdés kihagyható, viszont kérjük, hogy csak abban az esetben válaszoljon egy adott kérdésre, ha biztos az adatok hitelességében. Amennyiben egy-egy adatot, nevet, vagy évszámot nem tud pontosan megadni, írja körül, vagy jelezze, hogy nem biztos benne.
A kérdésekhez vissza lehet térni, az oldalak alján levő VISSZA gombbal. A végén ne felejtse el megnyomni a KÜLDÉS gombot!
Abban az esetben, ha már elküldte, de elrontotta a kérdőív kitöltését, vagy újabb adatok jutottak eszébe, töltsön ki egy újat, csak az új információkkal, ugyan azzal a névvel, utána írva a 2-es számot (pl. Mihályfalvi Mihály 2)
Amennyiben egyéb kérdése lenne a kérdőívvel, vagy a témával kapcsolatban írjon a muz.andrassyerno@yahoo.ro e-mail címre, vagy a múzeum Facebook oldalán (Andrássy Ernő Múzeum).

1. Neve
Your answer
2. Születési éve
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms