Opgaveformulier 'Floreren in de natuur'
Op vrijdag 26 april 2019 organiseren Sybren Bouwsma en Oda Salomons een training over 'Floreren in de natuur'. De training gaat in op wetenschappelijke onderzoeken over waarom de natuur herstelt, kalmeert en verbindt en presenteert praktische en ervaringsgerichte werkvormen.

De dag is eerder voor de Beroepsvereniging Groene Zorg georganiseerd. Als je meer over de inhoud en achtergrond van de training wilt weten, kijk dan hier: https://rewildyourself.nl/trainingen/floreren-in-de-natuur/

De training vindt plaats van 10:15 - 16:00 uur in De Moestuin (https://www.moestuinutrecht.nl). Inloop is van 10:00 tot 10:15 uur.

Je deelnamebijdrage is € 27,50 als je lid bent van de BVGZ, en € 37,50 als je geen lid bent, dit is inclusief een kop thee of koffie bij ontvangst en in de middag. De lunch (mix van goedgevulde boterhammen en thee of vruchtensap) is optioneel en kost € 10,- extra. Je krijgt enkele dagen na het invullen van het formulier een factuur toegestuurd.

Let op: Er is plaats voor 24 deelnemers. Bij meer aanmeldingen wordt er geselecteerd op basis van de volgorde van aanmelding.

Email address *
Naam *
Your answer
Organisatie
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode en plaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Ben je lid van de BVGZ? *
Wil je de lunch erbij bestellen? (kosten € 10,- extra) *
Wat zou je tijdens de training graag willen leren?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service