Szerelmes borok
FEBRUÁR 16. péntek | 19:00 | SZERELMES BOROK - Borkóstoló képzeletbeli utazással egybekötve - újszerűen
Helyszín: Ferenczy Múzeumi Centrum (Kossuth L. u. 5.)

Ár: 9000,- Ft/pár // fizetés a helyszínen
Maximális létszám: 40 fő

MIT CSINÁLUNK?

A WineTREK egy újszerű ismerkedés a borokkal, képzeletbeli utazások formájában. Röviden összefoglalva: olyan gasztronómiai élmény, amely az utazás, a tanulás és a kulisszák mögé való bepillantás hármasa, lazán. Ez alkalommal a Család éve programsorozathoz kapcsolódva a a borvilág szerelemmel kapcsolatos történeteivel ismerkedünk meg, egyaránt érintve az Ó- és az Újvilág borvidékeit is. Ahogy a szerelem sem mindig édes cukormáz, úgy ezen a kóstolón sem az édes borokon van a hangsúly.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

A program során 12 különféle, többségben külföldi bort kóstolunk, amelyek mellé 6 alkalommal különféle bisztró falatot szolgálunk fel. A borok mellé a vizet biztosítjuk.

KIK JÖHETNEK?

18 éven felüli személyek, ugyanis a programon alkoholt fogyasztunk.

JÓ, HA TUDOD!!!

A Szentendre Barátai Egyesületnek köszönhetően a párban érkezők egy személynek számítanak, azaz csak egy jegyet kell vásárolniuk. A program könnyed stílusú borkóstoló, hétköznapi öltözet javasolt.
- - - - - - - - - -

Házigazda: HIDEGKUTI Gergely

Soha sem szerettem klasszikus borkóstolókat tartani. A szűk, fanatikus rajongók ugyanis jobbnál-jobb programokból válogatatnak, a többieknek meg nem elég érdekfeszítő a borok alapos elemzése és feszélyező a mély szakmaiság. A WineTREK kóstolókat pár barátommal indítottuk el, ugyanis mindannyian vágytunk egy könnyed hangulatú, de mégis komoly borokról szóló programra. A könnyedséget az útibeszámoló szerű diavetítés biztosítja, ahol a borok analitikai adatai helyett az őket előállító pincészetekről, emberekről, illetve a borok termőhelyeiről mutatok képeket és mesélek történeteket.
- - - - - - - - - -

Szervező:

HIDEGKUTI GERGELY

A Taste&Play 8 éve fejleszt és tart különféle szórakoztató gasztronómiai játékokat és programokat. A vendégeinkkel együtt hosszú utat tettünk meg az első Borkaszinó játékunktól, így ma közel 100 különféle ételes és italos programokkal találkozunk évente kb. 10000 emberrel, elsősorban céges rendezvényeken. A VinCE Budapesttel közösen most a legjobb ötleteinket tudjuk megosztani, ezúttal a “nagyközönséggel” is.

Email address *
Név *
Your answer
A pároddal tervezel jönni? *
Telefon *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms