BËHU PJESË!
Qëndresa Qytetare me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert Tirana (FES) organizon trainimin "Transparenca në Arsimin e Lartë" në datat 8 dhe 9 Nëntor me ekspertë të njohur të Antikorrupsionit dhe medias investigative.
Ftohen të marrin pjesë studentë të master dhe bachelor të Universitetit të Tiranës, Elbasanit dhe Durrësit. Përveç çertifikimit të dijeve të marra, pjesëmarrësit do të bëhen pjesë e strukturës që do synojë luftën ndaj korrupsionit në arsimin e lartë që do të titullohet "Task Forca Studentore".
Emër Mbiemër *
Your answer
Universiteti *
Your answer
Fakulteti *
Your answer
Viti i studimit
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Arsyeja e pjesëmarrjes *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms