Borang Tempahan Seminar Khalifah Dalam Kerja™ Ramadan 2017
Terima kasih kerana organisasi anda berminat menganjurkan seminar ini. Kami doakan semoga seminar ini akan berlangsung di organisasi anda dengan jayanya dan kakitangan anda mendapat manfaat cambahan ilmu dan keberkatan. Insyaallah.

Sila pastikan organisasi anda telah MELULUSKAN penganjuran seminar ini sebelum membuat tempahan online ini.

Borang tempahan online ini adalah untuk menempah satu (1) tarikh penganjuran seminar. Satu sesi seminar terbuka kepada MAKSIMUM 100 ORANG peserta sahaja bagi memastikan keberkesanan dan impak maksimum penyampaian. Jika ingin menganjur lebih daripada satu kali seminar ini, sila berhubung dengan pejabat kami terlebih dahulu di talian 03-89222934.

Tempahan diterima atas dasar ‘FIRST COME FIRST SERVED’. Jika terdapat dua atau lebih organisasi menempah tarikh yang sama, kami akan memilih organisasi pertama yang membuat tempahan berpandukan tarikh dan masa borang online ini diterima.

Kami akan emelkan PENGESAHAN TEMPAHAN dalam tempoh 2 hari selepas borang tempahan online ini diterima. Sila hubungi pejabat kami jika tidak menerima sebarang pengesahan selepas tempoh tersebut.

Yuran profesional kami hendaklah dijelaskan pada tarikh seminar atau selewat-lewatnya dalam tempoh 14 hari selepas seminar. Pembayaran hendaklah dibuat melalui cek atas nama ASASINSAN RESOURCES & TRAINING. Cek juga boleh didepositkan terus ke akaun semasa kami: 5647 99100 357 - Maybank Islamic Berhad.

Sila berikan ALAMAT EMEL yang sah kerana pengesahan tempahan akan dihantar melalui emel sahaja.

Email address
Maklumat Penganjuran
Tarikh Pilihan
Sila pilih 1 tarikh. [Tarikh berikut telah ditempah: 6 Jun/11 Ramadan, 13 Jun/18 Ramadan]
Anggaran Jumlah Peserta
Kategori Peserta
Required
Venue Seminar
Your answer
Maklumat Organisasi
Nama Organisasi
Your answer
Alamat Organisasi
Your answer
Nama Pegawai Penyelaras
Your answer
No. Telefon
Your answer
Alamat Emel (Alternatif)
Sila berikan alamat emel yang sah kerana pengesahan akan dihantar melalui emel sahaja. Boleh abaikan ruangan ini jika alamat emel sama seperti di atas.
Your answer
PENGESAHAN
Dengan menghantar borang online ini (menekan butang <submit>) kami dengan ini mengesahkan bahawa ORGANISASI KAMI BERSETUJU MENGANJURKAN SEMINAR INI tertakluk kepada pengesahan tempahan yang akan diterima.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms