Anmälan till fadderrond 2019
Välkommen på fadderrond med utbildningskommitténs medlemmar på Karlstad GK. Fadderronderna är till för alla medlemmar med handicap 37 eller högre, eller om du ännu ej fått något handicap.

Anmälan sker via formuläret nedan. Observera att om du inte vill registrera dig digitalt så kan du även registrera dig via sms till utbildningskommitténs ordförande på 0704 - 483 480. Detta nummer används även vid avanmälan.

Senaste tid för anmälan är 15:00 dagen före fadderronden. Observera att antalet deltagare är max tre. Om ni är flera som vill anmäla samtidigt så måste varje deltagare göra en egen registrering - det går inte att ange flera namn i samma anmälan. Tänk på att tiden kan skilja sig mellan tillfällena!

Vid full grupp finns möjlighet att anmäla sig till reservlista. Får vi avbokningar så kontaktas ni i anmälningsordning från reservlistan. Vid många reserver görs ibland extra grupper på samma datum från reservlistan.

E-post och telefonnummer samlas in för att vi ska kunna kontakta er vid eventuella förändringar.

Email address *
Välj tillfälle (Datum och tid) *
Kontaktinformation
Namn och telefonnummer används för att kontakta dig om fadderronden måste ställas in med kort varsel. Endast utbildningskommitténs medlemmar har tillgång till denna information.
Förnamn, Efternamn + eventuellt handicap (37-54) *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service