Világklasszis Ügyfélkezelés és Értékesítés Mesterkurzus 2017.10.11, 10.18, 10.25

Minden sikeres vállalat mögött hűséges vásárlók sokasága vár. Hogyan tudják vajon a cégek felkészíteni a dolgozóit arra, hogy az ügyfeleit megnyerjék majd hosszú távon megtartsák ? Hogyan fedezik fel azt, hogy milyen elvárásai vannak vásárlóiknak ? Milyen valóban kipróbált stratégiáik vannak beosztottaiknak arra, hogy tartós üzleti kapcsolatokat építsenek ? A Dale Carnegie Tréning olyan eszközökkel látja el önt és munkatársait amellyel valóban értékes és tartós kapcsolatokat építhet. Ezek a módszerek olyan gyakorlatokat tartalmaznak amelyek segítenek a beosztottaknak felfedezni mire vágynak a vevőik ma és holnap. Bemutatjuk a leghatékonyabb technikákat arra vonatkozóan hogy az ügyfeleinket hogyan tartsuk meg, és az igényeit hogyan teljesítsük túl. Arra is megoldást nyújtunk, hogyan tárgyaljanak és kössenek munkatársaink további üzleteket.

KINEK AJÁNLJUK:
Azon cégek dolgozói számára ahol a vevővel történő kapcsolattartás személyesen vagy telefonon napi szinten megtörténik, és a kiszolgálást és az értékesítést szeretnék magasabb szintre emelni.

Helyszín: Budapest, Hotel Belvedere

Ára: 240.000 + Áfa

Az ár tartalmazza a tréningen való részvételt és a segédanyagok költségeit. Általános Szerződéses Feltételeink szerint az Ön jelentkezését a teljes tréningdíj előre történő befizetése mellett tudjuk elfogadni.

Mesterkurzus Trénere: Nagy György
Diplomáját a Szolnoki Főiskolán, Közgazdász szakon szerezte. 15 éves karrier áll mögötte a szállodaiparban, ahol a ranglétra aljáról egészen szállodavezetői pozícióig emelkedik. Munkája során az értékesítés és különböző szakmai területek irányítása volt a feladata. György a Dale Carnegie kommunikációs, értékesítési és prezentációs mesterkurzusainak a trénere, és a Dale Carnegie Magyarország ügyvezető igazgatója. Beszélt nyelvek: angol, német, olasz, francia.
Név: *
Your answer
Számlázási cím : *
Your answer
Cég neve, címe : *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Elolvastam és elfogadom az általános szerződési feltételeket: http://www.dalecarnegie.hu/events/transfer__cancellation_policy/feltételeket: *
További információt kérek a programról : *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms