Hoe groot is uw Antwerpgevoel?
De fans van Royal Antwerp FC mogen dankzij ACT as 1 weer geloven in een succesvolle toekomst voor hun club. Deze nieuwe vzw, voluit Antwerp Community Trust, bundelt niet alleen het talent en de professionele expertise onder de supporters, ze maakt ook de hele Antwerpse gemeenschap weer warm voor de Great Old. Zo worden betrouwbare fundamenten gelegd om de fans uiteindelijk zelf mee het beleid van Antwerp te laten bepalen. Want waar zou de club in betere handen zijn dan bij de mensen die haar in hun hart dragen?

Logisch dus dat we uw mening als supporter vragen. Sympathisant of fanatiek volger? Lid van ACT as 1 of niet? Uw bijdrage is een eerste dieptepass die ons op weg zet naar het doel: van Antwerp een stabiele topclub maken!

Neem dus even de tijd om deze enquête in te vullen en verdien uw voetbalhemel ... voor eeuwig. ;-)

De bevraging bestaat uit vier delen. In het eerste deel peilen we naar uw profiel, zodat we weten wie de bevraging heeft ingevuld. In het tweede deel bevragen we uw kennis over ACT as 1. In het derde deel hebben we een aantal vragen over wat u verwacht van ACT as 1. Het vierde deel bestaat uit vragen die kaderen in een onderzoek van de Antwerpse Participatie Ploeg, de organisatie die haar expertise met ons deelde om deze enquête op te stellen.


Alvast bedankt!

Het team van ACT as 1
i.s.m. Antwerpse Participatie Ploeg


P.S. Stuur de link van deze bevraging naar hartenlust door naar liefhebbers van den Antwerp. Hoe meer resultaten we verzamelen, hoe groter de kennis van wat de supporter van Royal Antwerp FC echt belangrijk vindt. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 11 juli. Resultaten worden bekendgemaakt op de datum van de fandag, zondag 27 juli.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service