HCC HÓ 2019 - Jelentkezés
Az offroadosok nevében ismét megpróbáljuk búcsúztatni az évet egy rövid közös gurulással és azt követő közös estebéddel.
Ez a gurulás nem igazán a száguldásról szól - sokan leszünk, sokféle motorral. Ez egy kellemes kis körtúra, ahol megmutatjuk az arcunkat egymásnak. Ahol az 50 köbcenti és a 750 köbcenti ugyanazon a nyomon, ugyanazzal a sebességgel teljesíti a kb. 50 km-es távot.
Akinek van kedve - az jöjjön! De ha eljött, akkor menet közben legyen tekintettel a többiekre is...

Időpont: 2019. december 28 (szombat)
Gyülekező: 8:30-9:30 között... (meleg tea, zsíros kenyér...) A gyülekező az akácos ház mögötti nagy réten lesz, hogy ne zavarjuk parkolásunkkal a helyben lakókat és a rendőröket. Ennek a térképe: https://www.google.com/maps/dir//47.0456662,19.4603809/@47.0447762,19.4589752,435m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0
Start: 9:30
Az akácos háznál kell jobbra lefordulni a Gödörállás dűlőből és pár tucat méter után már ott is vagy... - értelemszerűen ki lesz táblázva! Kérünk MINDENKIT, hogy NE az Akácos házhoz vezető út (Gödörállás dűlő) két oldalán parkoljon, hanem itt... - ez egy iszonyat nagy terület, autóval simán járható, ami magánterület és a tulajdonos tud rólunk.

Visszaérkezés: 14 óra körül (a szokások helyen), amikor is elfogyasztjuk az addigra elkészült babgulyást és a hozzá dukáló sütit - innen mindenki visszagurul a körülbelül 2 km-re lévő starthelyre és go home!


FONTOS: A túrán végig elkerüljük a védet és a Natura 2000-es területeket. Légy szíves már a helyszínre érkezve és onnan távozva is tegyél te is így! A motorod és te magad is rendelkezzél a forgalomba való részvételhez szükséges érvényes okmányokkal. Ezek meglétét mi nem ellenőriztük, de a hatóság bármikor megteheti.
A túra végig burkolatlan közutakon fog vinni.

A ladánybene benzinkút időközben bezárt, ha addig meg nem veszi valaki, akkor ott nem lehet se parkolni, se tankolni - erre számítsatok!!

Az űrlap kitöltése nem opcionális.
Email address *
Név: *
Elég a becenév is - csak magadra ismerj!
Your answer
Melyik kategóriában indulsz? *
Próbáld magad besorolni a fenti 3 kategóriába, csak ha nagyon nem megy, akkor jelöld meg az egyebet.
Motorod gyártmánya és típusa: *
pl: Suzuki DR650RSE
Your answer
Kérsz-e a közös estebédből? *
Az ebéd 14 órától várható.
Hozzájárulok, hogy a fenti e-mail címre tájékoztatást kapjak az adóm 1%-nak a felajánlásáról a MopedRally Egyesület számára. *
Ennek nincs semmi jelentősége (tehát nem esetén is szeretünk!) - csak, hogy tudjam, hogy küldhetek-e neked formanyomtatványt vagy sem.
Egyéb óhaj, sóhaj... kamasz panasz?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.