Детален велнес профил
www.wellnessmk.com ти подарува половина час консултација со тренери за исхрана, за да ја дознаеш повеќе за својата сегашна форма, своите навики и своите оптимални потреби за исхрана.

Пополни ги сите информации во овој прашалник и ќе те контактираме за да Ви резервираме термин.

Посветени сме на секого, работиме индивидуално, со конкретна препорака,
мотивација, инспирација, едукација и редовна комуникација и контрлони мерења.

Ви посакуваме успех и целосен wellness.

Wellness Macedonia
+389 78 246811
Дали појадувате во првиот час од будењето ? *
Кој оброк во денот е најважен ? *
Required
Колку оброци е правилно да се изедат во текот на секој ден ? *
Required
Кој збор го опишува вашиот животен стил ? *
Required
Протеинската храна е секојдневно потребна. *
Дали посакувате промена на подобро ? *
Објаснете ја промената која ја посакувате (повеќе енергија, подобар сон, подобра спортска кондиција, подобра форма на телото, тежина, подобар изглед на лицето, и сл.): *
Your answer
Ваше име и презиме: *
Your answer
Колку години имате: *
Your answer
Град во кој живеете: *
Your answer
Контакт телефон: *
Your answer
Контакт email адреса: *
Your answer
Заинтересиран/а сум за соработка со www.wellnessmk.com:
Се согласувам да добивам електронски информатор од www.wellnessmk.com на мојата email адреса: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.