Megrendelő lap
Kosár
Minta
Darabszám
Ha többféle dolgot is rendelsz, akkor típusonként (pl 3 tányér, 3 bögre 1 müzlis)
Your answer
Üzenet *
Milyen felirat szerepeljen a tányér(ok) közepén? A gyerekek névsorát ide beírhatod vagy a rendeles@szizi.hu címemre küldheted el. A dupla keresztnevű gyerekeknél csak az egyik keresztnevet tudom teljesen kiírni, a másiknak csak a kezdőbetűje fog szerepelni. Kérlek ezt a névsor összeállításakor vegyétek figyelembe! Ha egyedi szegélymintát kérsz, akkor itt adhatod meg milyen mintát szeretnél rá.
Your answer
Határidő *
Mikorra szeretnéd legkésőbb kézhez kapni a megrendelésedet?
MM
/
DD
/
YYYY
Kiegészítők
Az alap tányért kiegészítheted ezekkel az extrákkal
Pontgyűjtő hűségprogram
Pontbeváltás
Ha már tagja vagy a Szizi művek törzsvásárlói pontgyűjtő programnak, a meglévő pontjaidat itt használhatod fel. Több kedvezmény is megjelölhető egyszerre.
Pontgyűjtő kuponfüzet *
Ha még nem vagy tagja a Hűségprogramnak, akkor a rendeléskor megadott e-mail címeddel megnyitom a virtuális pontgyűjtő kuponfüzetedet, amelybe kifizetést követően a vásárlás értéke után járó pontokat automatikusan jóváírom. A negyedéves egyenlegközlő hírlevél alján található "Leiratkozás" gombbal bármikor kiléphetsz a programból.
Ajánló
Ha valakinek az ajánlására rendelsz most tőlem, kérlek írd ide a nevét, hogy megkaphassa az ajánlásért járó pontokat!
Your answer
Szállítási adatok
E-mail cím *
Your answer
Vezetéknév *
Your answer
Keresztnév *
Your answer
Telefonszám *
(csak számjegyekkel, pl. 201234567) Erre az adara a postai feladáshoz van szükség, én csak akkor hívlak fel ha elakadok a festésben és sürgősen egyeztetnünk kell.
Your answer
Szállítási mód kiválasztása *
Személyes átvételre Budapesten a III. kerületben van lehetőség. A postán küldött porcelánokat karton dobozban, buborékos fóliában, biológiailag lebomló környezetbarát töltőanyaggal adom fel. A postázási költség tartalmazza a biztonságos töltőanyagot, a postakész csomagolást, ajándék csomagkísérőt, a csomagolási és a feladási díjat valamint a törékeny garanciát. A küldeményekben bekövetkezett esetleges károkért a posta helyett én vállalom a felelősséget. Így jelentős többletköltségtől, jegyzőkönyv felvételtől és utánajárástól szabadulsz meg. Elég ha 5 napon belül a mail@szizi.hu címre elküldöd a törött darab fényképét és soron kívül pótlom.
Szállítási/számlázási cím
Your answer
Foxpost terminál azonosító
A hozzád legközelebb eső terminált itt keresheted meg: http://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/
Your answer
Rendelés leadása
A "KÜLDÉS" gombra kattintva a rendelés feladása megtörténik. A beküldéstől számítva 3 napon belül e-mailben értesítelek a vállalási árról és a várható elkészülési időről. Ekkor még van alkalmad a megrendelést lemondani. Ha az ajánlatra három napon belül nem érkezik írásos lemondás, az árat és a határidőt elfogadottnak tekintem. Felhívom a figyelmedet, hogy egyedi kérésre készített termék esetében a vevőt elállási jog nem illeti meg, azt elkészülte után köteles átvenni és kifizetni.

KOPÁS GARANCIA
Amennyiben az átvételtől számított 2 éven belül a festett mintában rendeltetésszerű használat mellett szemmel látható elváltozás/kopás lenne tapasztalható, a terméket díjmentesen kijavítom, vagy eredeti áron visszaveszem!

KÖSZÖNÖM A RENDELÉST!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.