Atletico Malmin Poikakalenteri 2020
Atletico Malmi julkaisee järjestyksessään kolmannen poikakalenterinsa ja kerää samalla varoja Malmin Palloseuran vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Poikakalenteri esittelee jälleen taiteellisesti näyttävän ja heittäytymiskykyisen malmilaisryhmän uppoutuneena populäärikulttuurin pyörteisiin.

Kuvissa nähdään malmilaisryhmän omia versioita niin tunnetuista elokuvista ja maalauksista kuin myös ikonisia hahmoja ja hetkiä taidemaailman eri laidoilta. Malleina toimivat kahden miesjoukkueen (Atletico Malmi & Atletico Akatemia) pelaajat ja taustahenkilöstö. Hyvällä maulla ja pilke silmäkulmassa toteutetut, kuumaa miesenergiaa tihkuvat kuvat vääntävät väkisinkin suun hymyyn ja saavat tutkimaan kuviin piilotettuja yksityiskohtia.

A3-kokoinen kalenteri koostuu 12 laadukkaasti tuotetusta kuvasta, kansista sekä almanakasta tulevaan vuoteen.

Kalenterin hinta on 20€/kpl (+ mahdolliset toimituskulut), ja sen tuotoista ohjataan 50% suoraan hyväntekeväisyyteen. Tarjolla on myös viime vuonna julkaistua 25v-historiikkia sekä joukkueen kannattajakaulaliinoja ja -rannenauhoja. Ja luonnollisesti VIP-paketti kaikille tosifaneille!

Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle tilitiedot. Kun rahat näkyvät joukkueen tilillä, toimitamme kalenterin haluamallasi tavalla. Huomioithan, että kalentereita on myynnissä rajattu erä ja niitä myydään varausjärjestyksessä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lisätiedot: Janne Vottonen // 040 822 6006 // janne.vottonen@gmail.com

www.atleticomalmi.com
www.facebook.com/atleticomalmi
www.twitter.com/atleticomalmi
Henkilötiedot
-------------------------------------------
Nimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite *
Puhelinnumero
Tilauksen tiedot
-------------------------------------------
Tilattavat tuotteet
Tilattavien kalentereiden lukumäärä *
Toimitustapa *
Jos valitsit noudon Atleticon pelaajalta, määrittele kenelle tilauksesi toimitamme. Voit myös syöttää tähän kohtaan muut mahdolliset lisätiedot / toiveet esimerkiksi omistuskirjoitukseen liittyen. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy