Anmälan till Svenska Cricketförbundets Årsmöte 25 mars 2018 - Ombud
Varje förening har en "rösträtt" en så kallad fullmakt om de uppfyller de krav som Svenska Cricketförbundet har gällande årsmötet. Kraven finner ni nedan.

Röstberättigad
Rösträtt har den föreningen som har beviljats medlemskap minst sju månader före årsmötet och betalat medlemsavgift samt deltagit i det nationella ligaspelet någon gång under de senaste två åren. Se Svenska Cricketförbundets stadgar, Kap 3 Paragraf 4.
Föreningen som har rösträtt får skicka en röstberättigad till årsmötet.

Fullmakt
Vänligen skanna den påskrivna fullmakten och skicka in till Svenska Cricketförbundets kanslimejl, info@cricket.rf.se senast den 1 mars 2018 och medtag den sedan i original till årsmötesdagen.

Fullmakten måste vara påskriven för att ombudet ska vara röstberättigad under förbundsmötet.
Fullmakten hittar ni på Svenska Cricketförbundets hemsida under fliken Förbund sedan Årsmöte.

Språk
Årsmötet kommer att hållas på svenska och vi vill förtydliga att personen som föreningen skickar som ombud måste ha goda kunskaper i svenska. Du har dock möjlighet att ställa frågor på engelska under mötets gång.

Demokrati och Respekt
Demokrati innebär att alla medlemmars röst har lika värde. Delaktighet innebär att alla som deltar får vara med och bestämma. Demokrati och delaktighet ska utövas jämställt, oavsett bakgrund och könstillhörighet.

Som deltagare under Svenska Cricketförbundets årsmöte ber vi er att vara respektfulla mot varandra, följa mötesordningen, lyssna på varandras åsikter och de beslut som tas. Om detta inte följs kommer vi be deltagaren att lämna årsmöteslokalen.

Email address *
Jag tillhör föreningen *
Your answer
Namn *
Your answer
Mobilnummer *
Your answer
Specialkost
Vi kommer att servera matigare wraps innan årsmötets start
Your answer
Jag godkänner
Genom denna anmälan godkänner jag att jag har läst och förstått rutinerna för att delta under Svenska Cricketförbundets årsmöte den 25 mars 2018. Jag förstår också rutinerna kring avanmälan, att ha goda kunskaper i svenska språket och att jag ansvarar för att läsa årsmöteshandlingarna som skickas ut i samband med kallelsen innan årsmötet.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms