ILMOITTAUTUMINEN: Runolaulukurssi 9.2.2020
*** HUOM! Kurssi on täyttynyt 2.1.2020. Voit ilmoittautua vielä varasijalle. Ilmoitamme varasijoilla oleville ilmoittautujille erikseen, jos paikkoja kurssille vapautuu.***

Sunnuntai 9.2.2020 klo 13.00–16.30

Paikka: Karjalatalo, (Käpylänkuja 1)
Opettaja: Veera Voima
Hinta: 65€ (4 x 45min)

Runolaulukurssilla tutustutaan tuhatvuotisen kalevalaiseen perinteeseemme laulaen ja tanssien. Maagiset syntymyytit, kaiho ja iloittelu sekä sankari(tar)kertomukset pudistellaan pölystä arkaaisten sekä pari sataa vuotta vanhojen sävelmien kera. Kurssi sopii kaikille laulutaitoon katsomattta. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on peruutettava viimeistään 9 päivää ennen kurssin alkua (edeltävän viikon torstai), jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut on velvoitettu maksamaan osallistumismaksu, vaikka hän ei osallistuisi opetukseen.

Peruutukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen kamu@kmo.fi.

Kurssien toteutumisesta ilmoitetaan viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Samalla toimitetaan tiedot kurssimaksusta, joka tulee suorittaa tilisiirtona viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua. Kuitti maksetusta kurssimaksusta näytetään opettajalle kurssin aluksi.
Email address *
Sukunimi *
Your answer
Etunimi *
Your answer
Syntymävuosi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta ilmoitettavaa?
Ilmoitathan tässä, jos olet Käpylän musiikkiopiston yksilöoppilas tai henkilökuntaa. Yksilöoppilaat ja henkilökunta voivat osallistua lyhytkursseille maksutta, jos kurssilla on riittävästi oppilaita toteutuakseen ja kurssilla on vapaita paikkoja. Yksilöoppilaille ilmoitetaan mahdollisesta maksuttomasta kurssipaikasta n. 5 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi ei ole maksuton kamulinjan avointen ryhmien opiskelijoille. Lähetäthän kysymykset suoraan osoitteeseen kamu@kmo.fi.
Your answer
Olen lukenut ja hyväksynyt ylläolevat ilmoittautumis- ja peruutusehdot. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Käpylän musiikkiopisto. Report Abuse