Opetusalan konferenssit
Tämän kyselyn tavoite on esitellä Google Forms -lomakkeen erilaiset kysymystyypit ja palautevaihtoehtoja. Lomake on päivitetty tammikuussa 2017. Vastaamisen jälkeen näet, miten muut ovat vastanneet sekä saat palautteen osaan kysymyksistäsi. Esim. Flubaroo-lisäosan avulla voit vielä monipuolisemmin automatisoida tarkastamisen, joskin sen tehdään samanaikaisesti koko ryhmän vastauksille.
Nimi tai nimimerkki *
Kysymystyyppi: teksti. HUOM: Kunkin kysymyksen osalta voi valita onko se pakollinen kysymys vai ei. Tässä kokeessa vain tämä kohta on pakollinen etkä pääse seuraavalle sivulle vastaamatta tähän. Eri kysymystyypeissä on muitakin valintoja.
Your answer
Sähköposti
Kysymystyyppi: teksti. Kun vastaajien sähköposti kysytään, voit halutessasi lähettää heille automaattisen viestin oikeista vastauksista ja vapaamuotoisen yhteisviestin.
Your answer
Mihin konferenssiin osallistuit viimeksi? Mikä oli sen tärkein anti sinulle?
Kysymystyppi: kappale. Tekstiä mahtuu runsaasti eli tämä sopii myös essee-vastauksiin. Vastauskenttä laajenee sitä mukaa kuin kirjoitat.
Your answer
Mistä sanoista ITK-konferenssin nimi on lyhennetty
Kysymystyyppi: monivalinta. Voi valita vaihtoehdoista vain yhden. Annetun vastauksen mukaan vastaaja voidaan ohjata kyselyn eri sivuille.
1 point
ITK-konferenssi järjestetään
Kysymystyyppi: avattava. Samanlainen kuin edellä oleva monivalinta. Annetun vastauksen mukaan vastaaja voidaan ohjata kyselyn eri sivuille.
1 point
Mitkä vastauksista kuvaavat ITK-konferenssia
Kysymystyyppi: valintaruudut. Voit valita yhden tai useamman kohdan. Automaattinen tarkastus merkitsee vastauksen oikeaksi vain jos kaikki valinnat ovat oikein.
1 point
Yhdistä paikkakunta ja opetusalan vuosittainen konferenssi tai seminaari. Lyhenteitä on käytetty, sillä koko nimi paljastaisi usein myös vastauksen.
Kysymystyyppi: monivalintaruudukko. Mukaan voi halutessaan lisätä ylimääräisiä vaihtoehtoja, kuten tässä on tehty. Halutessaan voi mahdollistaa vain yhden vastauksen sarakketta kohti. Sarakkeita ei kannata tehdä kovin montaa, jotta vaihtoehdot ovat näkyvillä ilman palkin vierittämistä. Lomake ei osaa tarkastaa vastauksia automaattisesti, mutta Flubaroo-lisäosalla se onnistuu.
Lontoo
Berliini
Helsinki
Tampere
Hämeenlinna
Espoo
Tukholma
Vaihtelee vuosittain
ITK
BETT 
OEB
Educa
Virtuaaliopetuksen päivät
Peda-forum
Kummassa kuvassa kuvatulla on yllä ITK-konferenssin lahja esiintyjälle?
1 point
Milloin oli ITK2015-konferenssin workshop-päivä?
Kysymystyyppi: päiväys, Tässä voi kysyä päivämäärää (vuosiluvun kanssa tai ilman) ja/tai kellonaikaa
0 points
MM
/
DD
Kauanko ITK2015 kesti, kun aika lasketaan avajaisista päättäjiin? *
Kysymystyyppi: aika. Tässä voit kysyä kellonaikaa tai kestoa
1 point
Hrs
:
Min
:
Sec
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms