Opetusalan konferenssit
Tämän kyselyn tavoite on esitellä Google Forms -lomakkeen erilaiset kysymystyypit ja palautevaihtoehtoja. Lomake on päivitetty helmikuussa 2018. Vastaamisen jälkeen näet, miten muut ovat vastanneet sekä saat palautteen osaan kysymyksistäsi. Esim. Flubaroo-lisäosan avulla voit vielä monipuolisemmin automatisoida tarkastamisen, joskin sen tehdään samanaikaisesti koko ryhmän vastauksille.
Nimi tai nimimerkki *
Kysymystyyppi: teksti. HUOM: Kunkin kysymyksen osalta voi valita onko se pakollinen kysymys vai ei. Tässä kokeessa vain tämä kohta on pakollinen etkä pääse seuraavalle sivulle vastaamatta tähän. Eri kysymystyypeissä on muitakin valintoja.
Your answer
Mihin kellonaikaan synnyit?
Kysymystyypit ovat päiväys ja aika. Tällöin voit kysyä päivämäärää (vuosiluvun kanssa tai ilman) ja/tai kellonaikaa
Time
:
Sähköposti
Kysymystyyppi: teksti. Kun vastaajien sähköposti kysytään, voit halutessasi lähettää heille automaattisen viestin oikeista vastauksista ja vapaamuotoisen yhteisviestin.
Your answer
Mihin konferenssiin osallistuit viimeksi? Mikä oli sen tärkein anti sinulle?
Kysymystyppi: kappale. Tekstiä mahtuu runsaasti eli tämä sopii myös essee-vastauksiin. Vastauskenttä laajenee sitä mukaa kuin kirjoitat.
Your answer
Mistä sanoista ITK-konferenssin nimi on lyhennetty
Kysymystyyppi: monivalinta. Voi valita vaihtoehdoista vain yhden. Annetun vastauksen mukaan vastaaja voidaan ohjata kyselyn eri sivuille.
1 point
Missä ITK-konferenssi järjestetään?
Kysymystyyppi: avattava. Samanlainen kuin edellä oleva monivalinta. Annetun vastauksen mukaan vastaaja voidaan ohjata kyselyn eri sivuille.
1 point
Mitkä vastauksista kuvaavat ITK-konferenssia
Kysymystyyppi: valintaruudut. Voit valita yhden tai useamman kohdan. Automaattinen tarkastus merkitsee vastauksen oikeaksi vain jos kaikki valinnat ovat oikein.
1 point
Yhdistä paikkakunta ja opetusalan vuosittainen konferenssi tai seminaari. Lyhenteitä on käytetty, sillä koko nimi paljastaisi usein myös vastauksen.
Kysymystyyppi: monivalintaruudukko. Mukaan voi halutessaan lisätä ylimääräisiä vaihtoehtoja, kuten tässä on tehty. Halutessaan voi mahdollistaa vain yhden vastauksen sarakketta kohti. Sarakkeita ei kannata tehdä kovin montaa, jotta vaihtoehdot ovat näkyvillä ilman palkin vierittämistä. Lomake ei osaa tarkastaa vastauksia automaattisesti, mutta Flubaroo-lisäosalla se onnistuu.
Lontoo
Berliini
Helsinki
Tampere
Hämeenlinna
Espoo
Tukholma
Vaihtelee vuosittain
ITK
BETT 
OEB
Educa
Virtuaaliopetuksen päivät
Peda-forum
Konferensseissa on muutakin tärkeää kuin virallinen ohjelma. Mitä merkitys seuraavilla kohdilla on itsellesi?
UUSI kysymystyyppi: valintaruudukko. Voit määritellä vain yhden vastauksen/rivi. Voit myös valita, että rivit ovat satunnaisessa järjestyksessä. Em. kohtia ei valittu alle.
Siksihän osallistun!
Melko tärkeää
Vaihtelee kovasti tilanteen mukaan
Ei juuri merkitystä
En halua vastata
Vanhojen tuttujen tapaaminen
Uudet tuttavuudet
Ruokailu
Iltaohjelma
Kummassa kuvassa kuvatulla on yllä ITK-konferenssin lahja esiintyjälle?
1 point
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service