Aanvraag inhuur SplitTime 2023
Dit formulier kunt u invullen voor het aanvragen van inhuur van SplitTime. Het vervangt onze vorige formulieren zodat we nu één aanvraag systeem hebben. 

Tot 1 november heeft de Atletiekunie voorrang met het aanvragen van evenementen voor 2023. U kunt echter al wel aanvragen doen, aanvragen worden altijd in volgorde van binnenkomst behandeld. Als u nog een aanvraag voor 2022 wilt doen (de kans dat we dat kunnen plannen is overigens heel klein!) dan kunt u ook dit formulier gebruiken, we rekenen dan uiteraard met de tarieven van 2022.

Bekijk voor u een aanvraag doet aub even www.splittime.nl/planning. Als er op de datum waarop u een aanvraag doet al een evenement staat is de kans heel klein dat we een 2e kunnen plannen.

Door het formulier in te delen in secties proberen we te voorkomen dat je vragen moet beantwoorden die niet relevant zijn.
  • De eerste sectie bevat vragen over algemene gegevens, zoals de datum van uw evenement, locatie en facturatie  gegevens.
  • De tweede sectie bevat vragen over inhuren FinishLynx (fotofinish)
  • De derde sectie bevat vragen over inhuren IPICO (RFID chiptiming)
  • De vierde sectie bevat vragen over inhuren van IsoLynx (plaatsbepaling)
  • De laatste sectie bevat vragen over aanvullende diensten (zoals portofoons, aggregaten, stroomvoorziening, LED schermen en scoreborden)
Alle informatie die u hier verstrekt wordt strikt vertrouwelijk behandeld, volgens ons privacy beleid zoals aangegeven op onze website ( https://splittime.nl/privacybeleid ). Na het invullen van deze informatie ontvangt u van ons ofwel een offerte ofwel een afwijzing. Tegen het einde van ieder kalenderjaar ontvangt u eenmalig een email zodra we evenementen voor het volgende jaar gaan plannen. Alle afgewezen of uitgevoerde evenementen in ons reserveringssysteem worden uiterlijk aan het einde van ieder kalenderjaar verwijderd.

We gaan er van uit dat we kunnen timen vanuit onze timing bus en deze in de buurt van de finish kunnen plaatsen. Bij de finish hebben we een stabiele 230V stroomvoorziening nodig.

Met het invullen van dit formulier doet u een aanvraag aan SplitTime om uw evenement te begeleiden. Wij zullen uw aanvraag beoordelen en we hopen van ganser harte dat we u kunnen helpen. In de dagen na het verzenden van dit formulier zullen wij bekijken of apparatuur en operators beschikbaar zijn. We streven er naar om binnen 5 werkdagen een antwoord voor u te hebben. Als we beschikbaar zijn zal dat in de vorm van een op maat gemaakte offerte zijn (gebaseerd op uw antwoorden in dit formulier). Als we niet beschikbaar zijn zullen we u desgewenst in contact brengen met andere timers die hopelijk wel beschikbaar zijn!

De offerte bevat naast de door u gekozen opties ook de door ons berekende reiskosten en evt. verblijfkosten. uiteraard verplicht deze offerte u nog tot niets. De offerte heeft een geldigheidsduur van 21 dagen, gedurende die tijd reserveren wij de apparatuur en operators op de datum van uw evenement. Na 21 dagen vervalt de offerte automatisch. 

Door de enorm gestegen kosten voor brandstof zijn we genoodzaakt de prijs per kilometer voor onze reiskosten te verhogen naar € 0,51 als we met onze timing bus komen.

Let op! Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en (evt) verzendkosten!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Datum van uw event *
MM
/
DD
/
YYYY
Naam van de organisatie *
Naam van uw event *
Locatie adres van uw event *
Op basis van deze informatie berekenen we o.a. de reiskosten en onze interne vertrek- en eindtijd. Voer aub in als straat + nummer, postcode + woonplaats - dus bijv. Melis Stokelaan 41, 3132 EN  Vlaardingen
Aanvangstijd *
Wij hebben aanvangstijd en eindtijd nodig om een inschatting te kunnen maken van de kosten van inzet en verblijf. Als uw aanvangstijd of eindtijd op een later moment wijzigt kan dit invloed hebben op de kosten die we in rekening brengen. Uiteraard melden we dit zo snel mogelijk!
Time
:
Eindtijd *
Time
:
Contactpersoon *
email adres contactpersoon *
Opmerkingen algemeen
Als u bijzondere informatie heeft over uw evenement die u niet kwijt kon, maar belangrijk is voor het in behandeling nemen van uw aanvraag, meldt dat dan hier!
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SplitTime | tijdwaarneming & sportelectronica. Report Abuse