IAB Bulgaria Case Studies Submission Form
През 2016 година IAB Bulgaria стартира инициатива за създаване на White Paper с добри практики в България от областта на дигиталния маркетинг. Част от най-добрите Case Studies, избрани от Управителния съвет на IAB Bulgaria, ще бъдат представени на IAB Forum 2016 - Digital Run! (31.03.2016), a документ ще бъде публично достъпен, както и ще бъде промотиран от IAB Bulgaria. Всяка година събитието събира 300 човека - представители на бизнеса, рекламни агенции, пъблишери, IT, финансови институции, E-commerce и др.

Дигиталните презентации на IAB България са гледани над 8 500 пъти онлайн в Slideshare!

Целта - Да помагаме на индустрията да се развива. Как?

• Компаниите получат възможност и и трибуна за изява, на който да представят добрите си практики. И да се похвалят за впечатляващите резултати, които са постигнали, или за иновативните подходи, които са ползвали.
• Клиентите и партньорите на дигиталната индустрия научават повече какво могат да постигнат чрез дигиталния маркетинг – как се прилагат конкретни подходи или механики и какви резултати да очакват.

Изисквания към формата на подадените материали за Case Studies са:

1) Case studies трябва да бъдат подадени до 15.04 и да представят реален пример от вашата практика. Това включва максимално ясна и конкретна ситуация:
o конкретните маркетинг или комуникационни цели
o избрания подход и как конкретно е бил приложен
o постигнатите резултати

2) Целта на тези Case Studies e читателите им да ги разберат, да видят добрата практика в тях, и да формират решение дали и как да приложат добрата практика, или да се обърнат към фирмата, създала Case Study за подобни услуги.

3) Следва да попълите отделните секции – Обобщена информация (задължително) и Детайлна информация (задължителните елементи). Очакваме общия обем на информация, която ще предоставите, да бъде в размуни граници, за да може да бъде включена в основния документ. А допълнителната информация и материали - да бъдат в линкове - така ще можете да проследите и интереса към вашия материал.

4) Разбира се, можете да ползвате материали и презентации, които сте подготвили за конкурси или за ваши презентации. Единственото изискване е да попълните и основната информация в подадената форма. Както и да опишете как това, което сте направили може да е полезно за читателите на подготвяния White Paper. Свободно можете да прилагате линкове към по-детайлни ваши презентации, като линковете следва да са активни през цялата 2016 г. Задължително условие е да има поне една ключова визия, която да бъде ползвана при представяне в документа.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Xplora BG ltd.. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms