"Puumalat"-tuotteiden tilauslomake
Tilaus ja toimitusehdot:
Ostaminen tehdään täyttämällä tilaustiedot ja omat tiedot alla olevaan tilauslomakkeeseen.  Saat ohjeet ja laskun sähköpostiisi tilauksen jälkeen.  Tilaus maksetaan etukäteen, tuote / tuotteet tehdään ja toimitetaan maksun jälkeen.

Eli:
1. Täytä ja lähetä tilauslomake.
2. Saat laskun ja ohjeet sähköpostiisi.
3. Maksa tilaus.
4. Maksun jälkeen tilaus toimitetaan 1-2 viikon kuluttua.
5. Posti tuo tilauksen kirjeenä omaan postilaatikkoon (tai pakettina postin toimipisteeseen).

Asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistetuilla mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.  Jos kukkaro- tai laukkukehyksessä ilmenee valmistusvika vaihdamme kehykset.  Asiakas vastaa palautuskuluista.

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron.  Toimituskulut lisätään tuotteiden yhteissummaan.  Yhdistämme saman tilaajan tilaukset yhdeksi tilaukseksi ja lisäämme tilaukseen vain yhden 5,00€ postimaksun.  Pidätämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen.

Ateljee Agami ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ekodesignia edustaviin Puumalat-tuotteisiimme kuuluvat kukkarot hihamerkeillä, pussukat ja laukut hihamerkeillä tai pienillä viireillä, sisustustaulut ja tyynyt sekä farkkukassit viireillä.  Tilattavat Puumalat-tuotteet tuotetietoineen:  https://www.ateljeeagami.fi/puumalat.html
Tilaan + postitus 5€: *
Required
Paikkakunta, tuote, määrä ja väri. (Värit: oranssi, punainen, vihreä, sininen, liila, ruskea, harmaa, meleerattu harmaa ja musta.) *
Paikkakunta, tuote, määrä ja väri. (Värit: oranssi, punainen, vihreä, sininen, liila, ruskea, harmaa, meleerattu harmaa ja musta.)
Paikkakunta, tuote, määrä ja väri. (Värit: oranssi, punainen, vihreä, sininen, liila, ruskea, harmaa, meleerattu harmaa ja musta.)
Paikkakunta, tuote, määrä ja väri. (Värit: oranssi, punainen, vihreä, sininen, liila, ruskea, harmaa, meleerattu harmaa ja musta.)
Tilauksen toimitustapa. *
Etu- ja sukunimi *
Laskutusosoite (Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) *
Postitusosoite (Jos eri kuin laskutusosoite.)
Puhelinnumero (Numeroa käytetään tarpeen mukaan yhteydenottoa varten.) *
Sähköpostiosoite  (Ohjeet ja lasku lähetetään tähän osoitteeseen.) *
Liityn Ateljee Agamin Puumalat postituslistalle.  Saan tietoa Puumalat-tuotteista, tarjouksista ja tapahtumista, joihin Ateljee Agami osallistuu Puumalat-tuotteillaan. Saat enintään yhden sähköpostin kuukaudessa. Listalle liittyminen ei velvoita mihinkään ja listalta voi erota milloin vain. *
Antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia.  Olen tutustunut ja hyväksyn toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.  https://www.ateljeeagami.fi/Ateljee%20Agami%20Ky%20tietosuojaseloste.pdf *
Lisätietoa liittyen tilaukseen esim.  jos tarvitset tuotteen nopeasti.  Normaali toimitusaika on 1-2 viikkoa maksusta.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy