Mini PIŠ24 - Poletna impro šola
Terrmin/Date: 2. - 4. 8. 2023
Lokacija/Location: Old School Villa (https://old-school-villa.business.site/)
Dodatne informacije/Additional info: +386 40682551 ali/or iglusola@gmail.com

Pomebno:
Na voljo je določeno število postelj. V primeru, da se prijavite na opcijo, ki se je prej že zapolnila, vas obvestimo o razpoložljivih možnostih.

Prihaja Mini PIŠ – Poletna impro šola. V intenzivnem vikendu improvizacije vas bosta učitelja IGLU impro šole z gostjo popeljala skozi tematsko pester program. Mini PIŠ je namenjen vsem, ki si želite bolj poglobljenega učenja gledališke improvizacije. V tem vikendu bomo naredili širši pregled znanja (12h), se družili, igrali in se dodobra povezali. Predznanje ni obvezno. Nor vikend učenja in druženja bo potekal na idiličnih Blokah. Za vse obroke bodo poskrbeli kar v Old School Villi, kjer bomo nastanjeni v izjemno udobnih posteljah in prostornih sobah. Šola je namenjena polnoletnim (18+). Šola bo potekala v slovenskem jeziku.


DELAVNICE IN UČITELJI

Petra Horvat - Nivoji energije

Delavnica je sestavljena iz dveh delov. V prvem delu se bomo preko improvizacijskih iger ter gibalnih asociacij spoznali z gibanjem in uporabo celega telesa. Delali bomo na postavitvi in organizaciji telesa na odru, da brez besed povemo kaj čutimo, vidimo, slišimo ter razmišljamo. V drugem delu bomo opazovali nivoje energije. Raziskovali bomo, s kakšno in kako intenzivno energijo stopimo na oder in se odzivamo na soigralce.

Petra Horvat je fizična igralka ter plesalka/učiteljica swing plesov. Leta 2019 je diplomirala na akademiji fizičnega teatra v Barceloni - Corporeal mime and physical theatre Moveo Barcelona. Od leta 2022 tudi aktivno sodeluje z društvom Rdeči noski kot klovnesa, ter je v procesu izobraževanja za licenciranega bolnišničnega klovna.

Preko Zavoda Gibarija (gibarija.si), katerega ustanoviteljica je, vodi plesne ter gledališke delavnice, ter omogoča mladim učiteljem plesa platformo za razvoj. Sodeluje z Zavodom za kulturo Radovljica pri plesnih ter gledaliških aktivnostih za otroke, organizaciji večjih plesno-kulturnih dogodkov (shakethechange.si) ter se aktivno zavzema za širjenje gledališkega giba ter plesa v domačem kraju (Gorje, Bled, Radovljica).
Svoje znanje pa trenutno nadgrajuje tudi s študijem telesno usmerjene psihoterapije (Center za integrativni razvoj Slovenija).

Sara Šoukal - Bivanje

Delavnica bo naslavljala bivanje v trenutku, iskanje impulza, ustvarjanju notranje igre. Inspirirana je z vajami tako iz klovnovskega sveta kot iz sveta teatra objekta.
Naučili se bomo odzivanja v trenutku z impulzi, ki nam jih da naše telo ali pa objekt.


Vid Sodnik - Pazi na detajle

Dober prizor zgradimo s pomočjo podrobnosti: značajskih posebnosti, okoljskih nians, s čimer spodbujamo pristnost in globino. Na tej delavnici bomo raziskovali kako pozornost do podrobnosti obogati pripovedovanje zgodb in poglobi prizor. Odkrivali bomo, kaj prizor naredi poseben. Na koncu delavnice boste udeleženci bolj pozorni na detajle in ustvarjali bolj prepričljive prizore.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek/ Full name: *
Velikost majice/ T-shirt size: *
Moški ali ženski kroj/ Male or Female Shirts Cut
Clear selection
Prehrana in alergije/ Diets and Allergies:

*The cooks are experts in vegetarian food, meat will not be served every meal.
*
Izkušnje/ Experience level:
*
Štipendija / Scholarship
- če potrebuješ finančno pomoč, prosim v zadnje polje te prijavnice napiši zakaj si želiš na PIŠ in na kratko opiši svojo situacijo. 
- če želiš ponuditi pomoč, prosim napiši kakšno vsoto želiš nameniti. Napiši v zadnje polje te prijavnice. (v primeru, da ni prijav, se ta vsota ob koncu všteje v prijavnino)

*vse informacije bodo vidne samo s strani ene osebe, ki ureja prijave.
Clear selection
Soba:
Vse sobe imajo tudi kopalnice. Vse zgodnje cene vključujejo 22% DDV.

Ob prijavi vas bomo prosili za plačilo rezervacije 165€. Ostalo poravnate kak teden pred dogodkom.

Zgodnja cena velja do 1. junija.

*Naredili bomo vse, da ustrežemo tvoji želji, ampak ničesar ne moremo obljubiti in bodo v primeru velikega števila prijav imeli prednost tisti, ki se prej prijavijo.
*
S kom bi rad_a delil_a sobo? (Če si izbral_a sobo za 2)
Komentarji:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy