Inschrijving Bindweefsel.be
Hartelijk dank voor uw interesse voor de Vlaamse Vereniging voor Erfelijke Bindweefselaandoeningen vzw. Elk huidig, nieuw en oude lid, sympathisant, contact van Bindweefsel.be krijgt de vraag dit formulier in te vullen in verband met de nieuwe privacy wetgeving die in mei van kracht gaat.

Met de nieuwe privacy wetgeving hebben wij uw toestemming nodig om gegevens bij te mogen houden, hetzij uw email-adres, uw naam, enzovoort wanneer u geen lid bent van onze vereniging.

Bindweefsel.be is helaas verplicht iedereen die niet langer lid is waarvan bepaalde gegevens niet meer wettelijk moeten worden bijgehouden buiten de huidige leden en andere personen te verwijderen van onze databank. Wenst u op de hoogte te worden gehouden, ook als niet lid van oproepen van onderzoeken, e-mails van nieuwsbrieven, belangrijke berichten, is het erg belangrijk dat u dit formulier invult.

Ook als bestaande en nieuw lid kan u opteren om liever geen e-mails meer te ontvangen of vergeten te worden van de emaillijst. Een lid zal nog wel in onze bestand blijven staan zolang lidgeld wordt betaald. Is er geen lidgeld betaald dan zal uw email gegevens automatisch geschrapt worden tenzij u ons toestemming heeft gegeven deze in onze databank te behouden.

Ten alle tijden kan u later weer via deze toestemming- of uitschrijvingsformulier een nieuwe vraag indienen! U krijgt steeds een kopie ter bevestiging.

Nieuwe leden kunnen aan het einde ook lid worden en vervolgens lidgeldstorten. Als lid kan je ook gerichter nieuws ontvangen in plaats van algemene en alle nieuws.

Desgewenst kan u het formulier ook uw een brief met uw vraag sturen naar Bindweefsel.be Heerbaan 71, 3582 Koersel.
Op onze website zal u binnenkort meer gegevens vinden hoe wij omgaan met uw gegevens en het niet met andere delen behalve voor vereniging drukwerken enz.


De gevraagde informatie zal uitsluitend gebruikt worden om je op de hoogte te houden van de activiteiten en publicaties van onze vereniging en De Vlaamse Pijnliga vzw en Samana vzw. Ze worden in geen geval aan derden meegedeeld. Je hebt het recht kennis te nemen van jouw gegevens die in onze bestanden werden opgenomen. Je kan ook jouw gegevens kosteloos laten verbeteren of schrappen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming kunnen jouw gegevens niet doorgegeven worden. Jouw gegevens worden geschrapt wanneer je niet meer deelneemt aan onze activiteiten.


Hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Bindweefsel.be


lid - betaald lidgeld en krijgt privileges
symphatisant - betaald geen lidgeld maar wenst op de hoogte te worden gehouden en in databank te worden opgenomen
contact - persoon die contact heeft met Bindweefsel.be (zorgverleners, ziekenhuizen, zakellijk, derde, patientenverenigingen)

Email address *
Toestemming of uitschrijving
Gelieven aan te klikken wat van toepassing (meerdere keuzes mogelijk) *wij nemen contact met u op
Ik ben momenteel
geef toestemming
wens lid te worden
wens mij uit te schrijven
adres/gegevens wijziging
wil ook lid worden van algemene vergadering
ik wil graag vrijwilliger worden*
Ik wil een donatie maken*
lid
symphatisant (niet lid wenst periodiek info te ontvangen)
contact
geen lid
andere
Naamloze titel
Indien u wijzigingen heeft, meerdere familieleden in uw gezin heeft of u wenst zich in te schrijven als betalend lid dan kan u naar de volgende sectie gaan. Betalande leden kunnen ook vragen om lid te worden van de Algemene Vergadering.
Anders kan u het formulier verzenden en danken wij u voor uw bijdrage.
Ik wens verder te gaan als lid of in te schrijven als nieuw lid *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy