PREINSCRIPCIÓ | Curs 2022/2023
En aquest formulari, trobareu les parts necessàries per formalitzar la PREINSCRIPCIÓ del proper curs escolar.

CONDICIONS D'ÚS DEL FORMULARI: D’acord a l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i a l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, t’informem dels següents aspectes relatius a les teves dades personals.

· Declarant ser major de 14 anys, consenteixo expressa i inequívocament que les meves dades personals siguin tractades en les gestions de l'escola.

· Les teves dades personals seran mantingudes per part del CEES el temps que sigui estrictament necessari, i posteriorment seran bloquejades i/o destruïdes de forma segura.

El responsable del tractament de les teves dades personals és el Centre d'Estudis El Seminari SL (CEES) amb amb NIF B65332504 i adreça a la Ronda Francesc Camprodon, 2, de Vic.

T’informem que el CEES adopta totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les teves dades personals, evitant així la seva pèrdua, accés, alteració, tractament i manipulació per part de persones no autoritzades.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
He llegit i accepto les condicions d'ús del formulari i cedeixo les meves dades *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CEES. Report Abuse