Vraag je warmste kerstwens aan, en bezorg een sfeervolle kerst-videoboodschap aan ieder die je graag ziet of mist
Wil jij een kerstwens overbrengen aan ieder die je graag ziet, dan kan dat met een sfeervolle kerstboodschap die we met de kerstman of kerstelf inblikken. Jij kiest zelf welke van beide de video mag inspreken.

Bezorg ons jouw kerstwens voor 10 december. Je laat ons ook weten wie van jouw familieleden/vrienden/buren... deze kerstwens mag ontvangen. Per persoon vragen we wel om één bestemmeling te kiezen.
Indien je één kerstwens voor meerdere mensen wil, maak dan de kerstwens zelf algemener. (dus niet té persoonlijk voor één iemand).

Wij bezorgen op 19 december jouw videoboodschap die jij op jouw beurt naar de bestemmeling kan doorsturen.

Bekijk in dit videovoorbeeld alvast hoe jouw warmste wens zou kunnen worden weergegeven. Onze speelplein-animator Jalna vroeg een wens aan voor haar ouders: https://www.youtube.com/watch?v=qWdYiyvYchw

Als je dit wil, mag je voor deze kerstwens een vrije gift doen op ons rekeningnummer BE97734357187149 van Het Balanske met als mededeling 'naam + kerstwens'.

Hoe dan ook is deze kerstvideo een bedanking van ons als Balanske naar alle sympathisanten, deelnemers en vrijwilligers!

Veel plezier met het bedenken van jouw kerstwens!
Jouw naam *
E-mail *
Telefoon/gsm (voor wanneer we toch nog vragen hebben)
Voor wie vraag je de kerstwens aan?
Wie mag de kerstwens overbrengen?
Clear selection
Waarom vraag je de kerstwens aan?
Welke kerstwens(en) of wensen voor het nieuwe jaar wil je overbrengen?
Bedankt voor het insturen van je kerstwens!
Je ontvangt een bevestigingsmail.
Op 19 december mag je van ons een link in je mailbox verwachten met de persoonlijke kerstwens voor jouw bestemmeling. Deze kan je zelf bezorgen op zijn/haar mailadres. Bekijk ook zeker je map met ongewenste e-mails!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Het Balanske VZW. Report Abuse