Walrus Bier
Dag vrienden,

De Walrus is een blond speciaal bier van 7,5° met een lichte citrustoets. Dit bier wordt best koud geserveerd, net als de leefomgeving van de Walrus. De walrus zelf is een sociaal dagdier en hij is zeer gezellig. Hij verkiest grote groepen, zit graag dicht bij de anderen en heeft weinig vijanden. Dit bier wordt best gedronken onder vrienden en familie. De Walrus is een echte genieter!

Walrus is een bier gebrouwen om de werking van Scouts en Gidsen Haacht-Station te ondersteunen. Met de Walrus b(r)ouwen we aan de toekomst van de scouts. De inkomsten zullen gebruikt worden om de dagelijkse werking en de nieuwbouw mee te financieren

Al dorstig? Vul in onderstaand formulier de nodige gegevens in om het bier te bestellen.

Alvast bedankt!

Een stevige linker,

Scouts en Gidsen Haacht-Station
Email address *
Voornaam + Naam *
Bestelling
De kostprijs van 1 bak Walrus (24x33cl) is €47,40 incl. €2.40 leeggoed. De kostprijs van een proefpakket (6x33cl) Walrus is €15 incl. €0,60 leeggoed.
1
2
3
4
5
Bak Walrus €47,40
Proefpakket Walrus €15
Afhalen *
Je krijgt een bericht wanneer je kan afhalen. Elke zondag van 14u-17u of op afspraak.
Leveradres
Je bestelling laten leveren? Dat kan binnen een straal van 15km rondom Haacht. De leverkost is €3, bij een bestelling van 2 bakken of meer wordt er gratis geleverd binnen deze zone. Voor levering buiten deze zone stuur je best een mail naar walrus@scoutshaachtstation.be en dan bekijken we wat er mogelijk is.
Ik ben 16 jaar of ouder? Dan kan je pas echt genieten van een heerlijke Walrus! *
Required
Bedankt voor jouw bestelling en geniet er van!
Voor een vlot verloop van jouw bestelling gelieve te betalen op het rekeningnummer BE51 0014 4183 3662 met mededeling "WALRUS + jouw naam"; vergeet eventuele verzendkosten niet
Heb je nog vragen, contacteer ons gerust via walrus@scoutshaachtstation.be
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy