Donatie Echt Feesten!
Zoals eerder vermeld kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd feestweekend, dat mede door de inzet van vele vrijwilligers, in meerdere opzichten, het predikaat uitmuntend mag dragen. Het was een waar feest en het zal nog heel lang in de herinnering van velen blijven.

Om iedereen te bedanken, was het onze intentie om een dankavond te plannen en zo, onder het genot van een hapje en een drankje nog even na te praten over onze gezamenlijke, enorme prestatie. Echter het COVID-19 virus gooide vrij snel roet in het eten en het einde is nog niet in zicht.

Toch willen we graag onze dankbaarheid jegens jullie inzet omzetten in een beloning. Gezien de huidige situatie, zal dat niet in de vorm van een dankavond zijn, maar na overleg met C.V. “De Aester” Echt in de vorm van een donatie naar verenigingen, die jullie een warm hart toedragen.

In je aanmelding heb je kunnen aangeven of je namens een vereniging ons kwam helpen, deze verenigingen hebben wij op een rij gezet. Wij willen je vragen middels het invullen van dit formulier de keuze aan te geven welke vereniging, namens jou, een donatie mag ontvangen. De Stichting LVK 2020 zal in samenwerking met C.V. “De Aester” Echt dan naar rato van het aantal stemmen een donatie naar desbetreffende vereniging overmaken, om zo onze dank te kunnen uitspreken.

Er mag maximaal 1 stem worden uitgebracht per vrijwilliger. Bij een eventuele dubbele stem, tellen we alleen de eerste stem mee in het eindresultaat.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam *
E-mailadres *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Echt Feesten!. Report Abuse