Jocurile copilariei in poiana la Dobrovat - tura de cicloturism in familie 9 iunie 2019
Pentru orice detalii, va stam la dispozitie: telefon: 0742.22.00.61 - Ioana, e-mail: ioana@probikeaddiction.ro www.ProBikeAddition.ro , www.facebook.com/ProBikeAddiction
Nume si Prenume copil/copii *
Varsta copilului/copiilor *
Nume si prenume insotitor/insotitori *
Adresa e-mail insotitor/insotitori *
Numar telefon insotitor/insotitori *
Doresc sa inchiriez (la cerere)
Clear selection
Declaratie pe proprie raspundere *
INŢELEG CĂ MERSUL PE BICICLETĂ ESTE O ACTIVITATE CE PRESUPUNE RISCURI, REALIZEZ PE DEPLIN PERICOLELE PARTICIPĂRII LA ACEST EVENIMENT ŞI ÎMI ASUM PE DEPLIN RISCURILE ASOCIATE CU O ASTFEL DE PARTICIPARE.Înţeleg şi sunt de acord că pot apărea situaţii în timpul evenimentului, care pot fi dincolo de controlul Organizatorilor şi eu va trebui să acţionez astfel încât să nu pun în pericol propria persoană, minorul pe care il insotesc sau terţii. Pe traseu pot apărea animale domestice, autoturisme și alte persoane în afara evenimentului. De asemenea declar că voi respecta regulile de circulație de pe drumurile publice. Accept responsabilitatea pentru minorul/minorii pe care ii insotesc,starea şi caracterul adecvat al echipamentului meu, pentru echipamentul oferit spre utilizare şi pentru comportamentul meu în legătură cu acest eveniment. Mă angajez să port o cască care îndeplineşte cerinţele normelor sau regulamentelor Organizatorilor şi care poate proteja împotriva leziunilor grave la cap. Declar ca nu am nici o afecţiune fizică sau medicală care ar putea constitui un pericol pentru mine sau pentru alţii prin participarea la acest eveniment sau ar putea interfera cu capacitatea mea de a participa în condiţii de siguranţă la acest eveniment.
Required
As vrea sa particip si la alte evenimente PBA
Va rugam sa bifati daca sunteti interesati si de alte evenimente pe care le organizam in perioada imediat urmatoare, iar noi vom reveni cu detaliile necesare. Va multumim! PS Puteti propune si voi noi trasee pe care ati vrea sa le parcurgeti pe bicicleta!
Alte detalii
In cazul in care doresti sa ne comunici ceva, aici este locul!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy