Valg av workshops under TENK tech camp 10. og 11. august.
OBS! Viktig at du prioriterer hvilke workshop du ønsker å dra på i riktig rekkefølge (1. valg er første prioritet, 2. valg andre prioritet og 3. valg tredje prioritet osv.).

Beskrivelse av workshops:

Workshop 1: RoboCup med Sopra Steria
Lek og lær, hånd i hånd. I denne workshopen vil du bli introdusert til det populære programmeringsspråket JavaScript! Du vil få tildelt et lag der hvert lag må samarbeide om å skrive korte kommandoer i JavaScript for å bygge den mest strategiske roboten. Laget som har den beste strategien vinner. Let the game begin!

Workshop 2: Bygg din egen Nettside Agnethe og Thea
Med en egen nettside kan du nå ut til hele verden! I denne workshopen lærer du hvordan nettsider blir laget, samt lage din helt egen fra bunnen av. Hva vil du dele med resten av verden? :)

Workshop 3: Lag en Chatbot med Marianne og Kristine
Har du noen gang snakket med en robot? En chatbot er en slags robot som prøver å svare så godt den kan på spørsmål du sender til den. "Når går bussen?" - kanskje en robot kan sjekke rutetidene og gi deg svar basert på din lokasjon? "Er det skolefri i dag?" - kanskje en robot kan sjekke kalenderen å se om det er helg eller helligdag?
Mulighetene er mange. Test dine evner til å lage samtaler mellom menneske og maskin morsomst mulig!

Workshop 4: Kod ditt eget spill med Anna
Nettspill er kjempe populært! Hvor mange spill har du på mobilen? Kunne du tenkt deg å laget ditt eget spill? Scratch er en plattform som benytter seg av blokk-basert programmering og som gjør det mulig å skape sitt eget spill på en enkel måte.

Workshop 5: Sikkerhet
Hvor blir det av bildene du sender på snapchat?
Hvem har rettighet til å bruke det du deler på nettet?
Kan noen finne ut hva jeg gjør på nett?
Nettsikkerhet er i økende grad viktig å følge med på. Man kan bli hacket og få informasjonen sin lekket ut på nettet. Det er viktig å være på vakt og i denne workshopen lærer du hvordan du kan beskytte deg selv og lære om de mørke sidene av nettet.

Navn på deltager:
Your answer
Jeg ønsker å møte på Majorstuen T-bane stasjon med følge til Teknisk museum (obs husk ruterbillett, vi tar buss opp) *
Required
Min prioritering av workshops:
1. valg: *
2. valg *
3. valg: *
4. valg: *
5. valg: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service