ENGAGE 5 - Конференција за друштвен активизам
Име и презиме *
Your answer
е-mail *
Your answer
Организација/компанија *
Your answer
Дали претходно сте учествувале на ENGAGE *
Your answer
Доколку имате можност да организирате акција/иницијатива/кампања на која тема би биле тие *
Your answer
Која е на кратко вашата мотивација да учествувате на ENGAGE *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF.