Deelname Week van de Valpreventie 2020
Welkom!

Via dit formulier kan je organisatie zich registreren voor de Week van de Valpreventie 2020 en kan je je organisatie kandidaat stellen voor een bezoek van de Vliegende Reporter tijdens de Week van de Valpreventie 2020 en/of de Award Week van de Valpreventie 2020.

Registratie Week van de Valpreventie 2020:
Indien je je organisatie registreert, wordt deze mee opgenomen in de telling van het aantal deelnemende organisaties. Je organisatie wordt ook automatisch geregistreerd indien je materialen bestelt in het kader van de Week van de Valpreventie.

Vliegende Reporter:
Tijdens de Week van de Valpreventie (20 april tot en met 26 april 2020) zullen twee Vliegende Reporters Vlaanderen doorkruisen om verschillende initiatieven rond valpreventie in beeld te brengen. De organisaties die uiteindelijk een bezoek mogen verwachten, zullen minstens 1 week voor de start van de Week van de Valpreventie gecontacteerd worden.
Je kandidaat stellen voor een bezoek van de Vliegende Reporter kan tot en met maandag 30 maart 2020.

Award Week van de Valpreventie 2020:
De 'Award Week van de Valpreventie 2020' wordt uitgereikt aan de organisatie die valpreventie op de meest originele manier in de kijker kan zetten. Projecten of initiatieven met extra aandacht voor moeilijk te bereiken ouderen of die steunen op de samenwerking van meerdere actoren, maken extra kans om de Award in de wacht te slepen!
De winnaar zal beloond worden met een geldprijs ter waarde van €250, te investeren in valpreventie binnen de eigen organisatie.
Je kandidaat stellen voor de 'Award Week van de Valpreventie 2020' kan tot en met vrijdag 8 mei 2020.

Let op!
* Jouw organisatie is pas geregistreerd wanneer het volledige formulier is ingevuld en verzonden.
* Gelieve jouw organisatie slechts één keer te registreren!

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via expertisecentrum@valpreventie.be.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy