Suomen Bouvier ry. - Vuoden koira 2021 -kilpailuun ilmoittautuminen
Tämän kaavakkeen kautta voit ilmoittaa koirasi Suomen Bouvier ry:n Vuoden koira-kilpailuun. Kirjoita alla olevaan tilaan sekä koiran koko nimi että ilmoittajan nimi yhteystietoineen. Huom! Koiran voi ilmoittaa koiran omistaja, jonka on oltava Suomen Bouvier ry:n jäsen. Mikäli kasvattaja ilmoittaa koiria näyttely- tai PK-kasvattajakilpailuun, tulee kasvattajan olla Suomen Bouvier ry:n jäsen. MUISTA TUTUSTUA ERILLISIIN VUODEN KOIRA -KILPAILUN SÄÄNTÖIHIN HUOLELLISESTI ETUKÄTEEN JA NOUDATTAA MÄÄRÄAIKOJA. Ilmoittautumiset pitää tehdä viimeistään 16.1.2022.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Koira (koko nimi) sekä ilmoittajan tiedot yhteystietoineen *
Tulosten julkaisu: Kun tulokset ovat valmistuneet, annan luvan oman ja koirani nimen julkaisuun Suomen Bouvier ry:n käyttämissä medioissa. *
*
Valitse alla olevasta luettelosta se vaihtoehto, johon haluat koiran tällä lomakkeella ilmoittaa. Huom! Jokaiseen kategoriaan osallistutaan omalla lomakkeellaan. Jos koira esim. osallistuu Vuoden Agilitykoira-kilpailuun ja Vuoden Näyttelykoira-kilpailuun, täytetään molemmista oma lomakkeensa.  Kasvattajien ilmoittamat tulokset tehdään myös omalla lomakkeellaan.  Ilmoittajan vastuulla on huolehtia, että hän itse ilmoittaa koiran kaikkiin niihin kategorioihin, joissa hän haluaa koiransa tuloksia huomioitavan. Yhdistys ei lisää koiraa automaattisesti mihinkään kategoriaan, vaikka koiran tuloksilla siihen olisi edellytyksiä.
Ohjeet tulosten ilmoittamiseen
Eri kategorioissa huomioidaan eri määrä tuloksia. Tarkista valitsemasi kategorian säännöstä, kuinka monta tulosta kyseiseen osioon huomioidaan ja kirjaa koiran tulokset alle.
Tulos 1
Tulos 2
Tulos 3
Tulos 4
Tulos 5
Tulos 6
Tulos 7
Tulos 8
Tulos 9
Tulos 10
BH-kokeen suorittaminen
Kirjoita tähän kokeen suorittamisen päivämäärä, paikkakunta ja tuomari.
MUU PALAUTE TAI LISÄTIETOJA
Kirjoita tähän mahdolliset lisätiedot, tai asioita, joita haluat huomioitavan. Myös palaute on tervetullutta.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy