Inschrijfformulier
Defensie is misschien niet het eerste waaraan je denkt, als je een nieuwe studie of baan gaat kiezen. Samen met Werken bij Defensie willen wij kijken hoe dat beter kan. Daarbij hebben we jouw hulp nodig!

>>Wat gaan we doen?
Tijdens een sessie horen wij graag hoe jij je oriënteert op een studie of baan. Ook willen we je vragen om mee te denken over een aantal ideeën die jongeren kunnen inspireren om voor een toekomst bij Defensie te kiezen.

>> Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar 15 jongeren (14 t/m 20 jaar) die nog moeten kiezen voor een studie of baan. Je hoeft niet per se interesse te hebben in studeren of werken bij Defensie. We zoeken:
- Jongeren van vmbo 3 en 4
- Jongeren van mbo 3 en 4

>> Wanneer?
De sessie is op woensdag 15 mei van 17:00 tot 20:30 uur. De locatie is op Strijp-S in Eindhoven (exacte locatie wordt na inschrijving doorgegeven). Het is op loopafstand van het station Strijp-S (Eindhoven). Wij zorgen voor avondeten en een mooi uitzicht!

Wil je meedenken? Schrijf je dan hier in. Voor deelname krijg je een cadeaubon van 20 euro en je reiskosten worden vergoed. Inschrijven kan tot en met 13 mei 2019.

Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar: lotte@jongenjewilwat.nl of een appje naar: 0630664093
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Hoe heb je van deze sessie gehoord? *
Ben je al lid van het Jong & Je Wil Wat jongerennetwerk? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Jong & Je Wil Wat B.V.. Report Abuse