Predavanje: Solarne elektrane - znanjem do posla u energetskoj tranziciji

Razmišljate o nadogradnji vještina za rad na brzorastućem tržištu obnovljive energije? Istražite prilike za usavršavanje ili prekvalifikaciju kroz besplatno informativno predavanje “ Solarne elektrane - znanjem do posla u energetskoj tranziciji” o zanimanju instalatera solarnih elektrana.

Predavanje je namijenjeno osobama elektrotehničkog zvanja, ali i drugim građanima s područja Istarske županije koji su zainteresirani profesionalno se razvijati  u području obnovljive, solarne energije.

Program predavanja je razvijen u suradnji s brojnim partnerima, uključujući instalatere i projektante solarnih elektrana, kako bi se pružilo sveobuhvatno znanje o energetskoj tranziciji kroz solar te osiguralo znanje za savjetovanje građana koji planiraju svoju investiciju. Program obuhvaća sljedeće teme:

  • Solarna energija za kućanstva
  • Rad i komponente mrežne elektrane za kućanstva
  • Uvjeti ugradnje - dimenzioniranje i instalacija solarne elektrane 
Predavanje će dodatno pokriti i temu elektrana za proizvodnju zelenog vodika, pod nazivom:

  • Korištenje solarnih elektrana u funkciji proizvodnje zelenog vodika

💡 ŠTO? Predavanje: Solarne elektrane - znanjem do posla u energetskoj tranziciji
🗺️ GDJE? Udruženje obrtnika Pula, Ulica Sv. Felicite 5/A
📅 KADA? 1. ožujka 2023. u 18:00 sati

Predavanje organiziraju Istarska županija, Zelena energetska zadruga (ZEZ) i Istarska regionalna energetska agencija (IRENA).

Više informacija: dobraenergijaseet.hr i eeagrants.hr

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Molimo, potvrdite sudjelovanje na predavanju. *
Ime i prezime: *
Naziv organizacije (ako želite sudjelovati kao predstavnik određene organizacije)
Email: *
Telefon (opcionalno):
Želim primati povremene obavijesti o realizaciji projekta Dobra energija - SEET, prilikama za edukaciju i drugim vijestima iz području solarne energije. *
Privola o zaštiti podataka. Temeljem odredaba Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (GDPR) te politike privatnosti Zelene energetske zadruge, Istarske Regionalne Energetske Agencije d.o.o. i Istarske županije (dalje u tekstu organizatori) dajem dopuštenje da se moji podaci naznačeni na ovom obrascu i materijali snimljeni videokamerom i fotoaparatom prilikom izvođenja predavanja i praktičnih radionica, koriste u svrhu promocije radionica i daljnje edukacije koje izvode organizatori. Promocija i edukacija će se provoditi putem medija, Internet stranica, društvenih mreža te u sklopu događaja na kojima sudjeluju ili produciraju organizatori.
Upoznat/a sam s činjenicom da se moje podatke može obrađivati samo iz razloga koji su unaprijed propisani GDPR-om. Podaci se čuvaju dok god je to opravdano projektnim ugovorima, računovodstvenim i drugim zakonskim pravilima. Za nadzor nad provedbom Opće uredbe o zaštiti podataka u Hrvatskoj nadležna je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), a više informacija možete pronaći na www.azop.hr.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zelena Energetska Zadruga. Report Abuse