Zelenica Trail Run 2019
Trail running-gorski tek je zabaven! Vabljeni vsi novinci in izkušeni tekači, da se nam pridružite na Zelenica Trail Run-u v nedeljo 1.9.2019 na Ljubelju (SLO). Na dogodku boste lahko preizkusili Dynafitove tekaške copate na dejanskem terenu. Hkrati pa vam bodo na voljo tekači pod okriljem Dynafit-a in vsi ostali "trail" heroji.

Na Zelenica Trail Run-u boste lahko preizkusili tekaško obutev znamke Dynafit, se posvetovali z iskušenimi gorskimi tekači in po koncu teka uživali v prijetnem vzdušju Gorenjskih gora.

**
Vsak udeleženec, se z oddajo prijavnice strinja, da lahko podjetje Žiga Šport d.o.o. (Milje 57, 4212 Visoko)-PE Šport 11, Poslovna cona A18, 4208 Šenčur uporablja pridobljene osebne podatke tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o mesečnih akcijah spletnega mesta www.11-11.si ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Oseba, ki izpolnjuje prijavnico lahko kadarkoli pisno zahteva, da ponudnik trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke in podatke za prej navedene namene kot je to navedeno v na spletni strani v rubriki: Politika zasebnosti.

S prijavo potrjujem, da se bom dogodka udeležil/a na lastno odgovornost.
Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
E-naslov *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Zelenica Trail run 2019
Prijavljam se na: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy