Jelentkezési űrlap
Kérjük töltsd ki az űrlapot és küldd vissza nekünk. A jelentkezési űrlap kitöltése után 24-48 órán belül visszaigazoló levelet kapsz tőlünk, hogy a kiválasztott tanfolyamra befogadtuk a jelentkezésed. A visszaigazoló levéllel egyetemben a számlázásról elektronikus számlaértesítő levelet kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza.
A számla tartalmazza az utalási adatokat, ez alapján tudod intézni a kiegyenlítést a jelentkezéstől számított 3 napon belül.
Amennyiben a jelentkezésed leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után!

Amennyiben kérdésed, egyedi igényed van azt az alábbi e-mail címem: eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu illetve a + 36 30 391 9449 telefonszámon teheted meg, kérjük, abban az esetben is írj nekünk erre a címre, amennyiben 24-48 órán belül nem kaptad meg tőlünk a visszaigazolást.

Email address *
Név: *
Your answer
Születési hely: *
Your answer
Születési idő: *
Your answer
Anyja neve: *
Your answer
Számlázási cím: *
Your answer
Melyik tanfolyamra jelentkezel: *
ASZF *
Kérjük olvasd el a szerződési feltételeket! ASZF: * A jelentkezés elküldésével egyidejűleg nyilatkozom, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismertem, elfogadtam, magamra nézve azt kötelező érvényűnek tekintem. ASZF, adatkezelés letöltése: https://drive.google.com/file/d/1Lk0UEO4kb3T6JkqHZ-Pw0BH-Ipyxc8tS/view?usp=sharing
Egyéb üzenet:
Egyéb, a jelentkezéshez kapcsolódó kérésed, kérésed itt tudod elküldeni.
Your answer
Űrlap beküldésének dátuma: *
MM
/
DD
/
YYYY
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms