Jelentkezési űrlap
Kérjük töltsd ki az űrlapot. A jelentkezési űrlap kitöltése után maximum 24-48 órán belül megadott adataid alapján a számlázásról elektronikus számlaértesítő levelet kapsz, mely a tanfolyami helyed foglalójáról, a tanfolyami költség 50%-ról kiállított számlát tartalmazza és a visszaigazoló levelünket. A tanfolyami díj fennmaradó 50%-a minden esetben a jelentkezési határidő utolsó napjáig egyenlítendő ki, melyről szintén számlát küldünk.

A számla tartalmazza az utalási adatokat, ez alapján tudod intézni a kiegyenlítést a számlán található határidőn belül. Amennyiben a jelentkezés leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után!

Amennyiben kérdésed, egyedi igényed van azt az alábbi e-mail címem: eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu illetve a + 36 30 391 9449 telefonszámon teheted meg, kérjük, abban az esetben is írj nekünk erre a címre, amennyiben 24-48 órán belül nem kaptad meg tőlünk a visszaigazolást.

A megrendelés (jelentkezési lap elküldése) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékát a megrendelő a megrendeléstől számított 14 napon belül gyakorolhatja írásban, postai úton tértivevényes levél formájában vagy e-mail útján csatolt fájlként megküldve a megadott kapcsolattartói email címre: eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu. A szerződés a jelentkezési űrlap kitöltésével és a Küldés gombra való kattintással jön létre és a Cash Design Szolgáltató Iroda Pénzes István Gábor e.v. adószám: 66976611-1-26, nyilvántartási szám: 41778512 köttetik meg.

Email address *
Név: *
Your answer
Telefonszám: *
Kérjük legyen körültekintő az adatok begépelésekor, mert elgépeléskor nem tudunk kommunikálni!
Your answer
Születési hely: *
Your answer
Születési idő: *
Your answer
Anyja neve: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Számlázási cím: *
Your answer
Melyik tanfolyamra jelentkezik: *
ASZF *
Kérjük olvassa el a szerződési feltételeket! ASZF: * A jelentkezés elküldésével, a "Küldés" gombra kattintással egyidejűleg nyilatkozom, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismertem, elfogadtam, magamra nézve azt kötelező érvényűnek tekintem. ASZF letöltése: https://drive.google.com/file/d/1Zqy-nJ2OUkmFOoAjPwKoxd7C4iolyB06/view?usp=sharing
Adatvédelem: *
Kérjük, olvassa el az Adatvédelemi Szabályzatot! Adatvédelmi Szabályzat elérhető: https://www.menyegzolap.hu/adatvedelem.
Marketing kommunikáció *
2018. május 25 után csak abban az esetben tudunk Önnek információkat küldeni, amennyiben hozzájárul ezen marketing kommunikációs tevékenységekhez. Ne maradjon le a lehetőségekről, az információ hatalom! Fogadja el most! A kedvezményes lehetőségekről, új fejlesztésekről, ajánlatokról, időszakosan tájékoztató / reklám levelet küldünk Önnek.
Célzott online hirdetés: *
Egyéb üzenet:
Egyéb, a jelentkezéshez kapcsolódó üzenetet itt tudja elküldeni.
Your answer
Űrlap beküldésének dátuma: *
MM
/
DD
/
YYYY
Jó tanulást és sok sikert kívánunk álmaid megvalósításához vezető úton!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms