Inscripció extraescolars migdia AMPA Solc. Curs 2019-2020
* Les activitats de migdia s'ofereixen principalment per alumnes de 3r a 6è de primària. A més a més:
- s'ofereix l'activitat de Teatre Musical per a alumnes de 1r d'ESO els dimecres (s'adapta l'horari d'aquest grup)
- les activitats d’Escacs i Teatre Musical estan obertes també a alumnes de 2n de primària. Des de l’AMPA i des de l’Escola recomanem a les famílies d'alumnes de 2n que limitin la inscripció a 1 activitat extraescolar de migdia.
* Totes les activitats necessiten un nombre mínim d'alumnes per poder-les dur a terme. Els grups s'omplen per ordre d'inscripció. Quan un grup està ple, els inscrits s’apunten a llista d’espera. Només s'obren nous grups si és viable (per espais i disponibilitat de mestres, i econòmicament). Si hi ha més d'un grup per activitat, la distribució dels alumnes als grups es decideix entre els mestres i els responsables de l’activitat, i en cas de dubte es consultarà a l’escola.
* L’AMPA no es compromet a donar plaça als alumnes inscrits després del 01/07/2019.
* El preu previst de les activitats és orientatiu i pot variar en funció del nombre total d'alumnes. El preu total final de l’activitat (que es comunicarà a les famílies durant el mes d’octubre) es cobrarà en 3 quotes al llarg del curs.
* Data d'inici de les activitats extraescolars: dimarts 01/10/2018. La primera setmana les activitats seran obertes per provar-les, tot i que la possibilitat d'inscriure's dependrà de que hi hagi places o es pugui obrir un nou grup. A partir de la 2a setmana només podran assistir-hi els alumnes inscrits.
* La inscripció a la activitat implica un compromís anual. Les sol.licituds de baixa sempre s’han de comunicar a l’AMPA a l’adreça ampaescolasolc.inscripcions@gmail.com . L’AMPA considerarà la viabilitat econòmica de l’activitat considerant la baixa, i es podria decidir unir grups o demanar a la familia que solicita la baixa que compleixi amb el compromís econòmic adquirit. En qualsevol cas, les baixes rebudes amb menys de 10 dies d’antel.lació de l’inici d’un trimestre, pagaran el següent trimestre sencer.
Email address *
Nom i cognoms alumne/a *
Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Curs que farà el 2019-20 *
Nom mare/pare/tutor-a 1 *
Correu electrònic *
Telèfon *
Nom mare/pare/tutor-a 2
Correu electrònic
Telèfon
ACTIVITATS *
Required
Informació necessària per a alumnes de Combo :
Quin instrument toca l'alumne?
Quant temps fa que el toca?
Altra informació que creieu rellevant
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy