Boston Little Saigon Night Market  Scavenger Hunt Application 2024
Thank you for your interest in joining Boston Little Saigon's Night Market Scavenger Hunt!!! We have a lot of fun activities planned for all of the teams, which will require a bit of brain and brawn, but also some dexterity. 

How to participate: 
- Each participant must fill out the form below 
- You need to be a team of 4 in order to participate. ( You can enter with three of your friends/family OR You can enter as an individual looking to be placed into a team of four.)
- Deadline to Register: Monday, July 9th 

Be sure to sign up quick if this sounds entertaining as it's a first come first serve basis. There will also be a grand prize for the winning team; each member will get a speaker and a plushie! 

Best of luck to all participants~

Friendly reminder, the Night Market is planned for July 13th from 4-9:30 PM, however, the Scavenger Hunt will only run from 5:30-8:00 PM so you guys will certainly have time to explore the rest of the Night Market as well.

One last detail about the Scavenger Hunt! The final "game" of the night will be a culminating grand finale, a Pho Eating contest on the center entertainment stage, and this will happen at 8 PM, so be sure to come back to the main stage for the last event and then the awarding to the winners!

If you have any questions, please email Nightmarket@bostonlittlesaigon.org addressed to Ivy. 

All participants will receive a confirmation email for further details.

                                               ~~~ o0o ~~~

Cám ơn bạn có hứng thú tham gia trò chơi Truy Tìm Kho Báu trong buổi Chợ Đêm 2024 của Boston Little Sài Gòn!!! Chúng tôi đã lên kế hoạch cho rất nhiều hoạt động thú vị cho tất cả các đội, những hoạt động này đòi hỏi một chút suy nghĩ và cơ bắp, nhưng cũng cần một chút khéo léo. 

Cách thức tham gia:
- Mỗi người tham gia phải điền vào mẫu đơn dưới đây
- Bạn cần có một đội/nhóm gồm 4 người để tham gia. (Bạn có thể tham gia cùng với 3 người bạn/gia đình của mình HOẶC Bạn có thể tham gia với tư cách cá nhân muốn được xếp vào nhóm 4 người.)
- Hạn chót ghi danh: Thứ Hai, ngày 8 tháng 7 năm 2024

Hãy nhanh chóng ghi danh vì lẹ tay thì còn, chậm tay thì hết nhé! Ngoài ra sẽ có một giải thưởng lớn dành cho đội chiến thắng; mỗi thành viên trong đội sẽ nhận được một chiếc loa bluetooth và một con thú nhồi bông! 

Chúc các bạn nhiều may mắn!

Xin nhắc lại, Chợ Đêm sẽ được tổ chức vào ngày 13 tháng 7, từ 4 giờ chiều đến 9 giờ 30 tối. Tuy nhiên, trò chơi Truy Tìm Kho Báu sẽ chỉ diễn ra từ 5g30 chiều đến 7g30 tối, nên các bạn chắc chắn sẽ có thời gian để khám phá phần còn lại của buổi Chợ Đêm.

Một chi tiết cuối cùng về trò chơi Truy Tìm Kho Báu! “Trò chơi” cuối cùng của đêm sẽ là màn chung kết hấp dẫn: cuộc thi Ăn Phở trên sân khấu chính trong công viên Town Field, diễn ra vào khoảng 8 giờ tối. Do đó các bạn nhớ quay lại sân khấu cho màn kết này và sau đó là phần công bố, trao giải thưởng cho những người chiến thắng!

Mọi thắc mắc xin vui lòng gửi email cho Ivy qua Nightmarket@bostonlittlesaigon.org.

Sau khi ghi danh bạn sẽ nhận được email xác nhận để biết thêm chi tiết.

Email *
Name / Tên Họ *
Email Address / Địa chỉ điện thư *
Phone Number / Số Phone *
Pronouns 
Age /  Tuổi 
* If you are under the age of 10, please have a parent or legal guardian on the day of the event. Please provide name and their email and/or phone number. 
*Trẻ em dưới 10 tuổi phải có cha mẹ hoặc người giám hộ hợp pháp đi chung trong buổi Chợ Đêm. Xin cho biết tên, email và/hoặc số điện thoại của họ.
*
Please list any allergies you have. 
Vui lòng liệt kê bất kỳ những dị ứng mà bạn có.
*
Emergency Contact / Liên lạc khẩn cấp
Name / Phone Number / Relationship (Tên/Số Điện Thoại/Mối Quan Hệ)
*
Do you give permission to BLSG to use photographs and videos? 
Bạn có cho phép BLSG sử dụng hình ảnh và video có bạn trong đó không?
*
Select one / Chọn một *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of bostonlittlesaigon.org. Report Abuse