Prijava na Predstavitev tretjega razpisa EUI za Inovativne projekte
S tem obrazcem se prijavljate na Predstavitev tretjega razpisa EUI za Inovativne projekte. Dogodek bo potekal 4. junija 2024 od 10.00 do 11.30 na spletu.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime *
Priimek *
Organizacija
Kraj
Elektronski naslov *
Komentar ali vprašanje
Želite prejemati novičnik mesta.si*?
Clear selection
* Mesečni novičnik z aktualnimi informacijami evropskih programov na temo urbane politike, kot so URBACT, Evropska pobuda za mesta (EUI) in ESPON ter aktualno v zvezi z Urbano agendo za EU. Ob tem pa še novice o delu Direktorata za graditev in prostor Ministrstva za naravne vire in prostor na področju urbanega razvoja in projektnih partnerjev IPoP – Inštituta za politike prostora ter Skupnosti občin Slovenije
Z oddajo tega obrazca prostovoljno privolim, da lahko IPoP – Inštitut za politike prostora (kot Urbana točka Evropske pobude za mesta) osebne podatke (ime, priimek, e-pošta) in druge podatke, zbrane preko spletnega brskalnika, zbira in uporablja izključno za pošiljanje informacij v zvezi s pričujočim dogodkom. Privolitev lahko kadarkoli prekličem. Moje podatke lahko obdelujejo samo pooblaščeni zaposleni in pogodbeni obdelovalci družbe. S potrditvijo sem seznanjen, da so podrobnejše informacije o varstvu osebnih podatkov, vključno s pravicami posameznika, dostopne na www.ipop.si ali preko ipop@ipop.si.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Inštitut za politike prostora. Report Abuse