Reunió de treball #apujopersiana
Confirma la teva assistència a través d'aquest formulari.
Nom i Cognoms *
Nom projecte d'emprenedoria *
Telèfon *
Correu electrònic *
Quin dia assistiràs a la reunió de treball d'#apujopersiana? *
Protecció de dades de caràcter personal:
En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals facilitades seran incorporades en un fitxer anomenat "Asssistents a la reunió de treball d'Apujo Persiana", el qual és responsabilitat del Consell Comarcal de l'Alt Camp amb seu social a c/Mossèn Martí, 3 43800 Valls.

La finalitat d'aquest tractament és gestionar les inscripcions a la reunió i poder fer comunicacions relacionades amb aquesta a les persones participants. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar. Les dades no es poden utilitzar per a finalitats diferents a aquelles per les quals han estat recollides.

En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a c/ Mossèn Martí, 3 de 43800 Valls / joventut@altcamp.cat. Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades o ficar-se en contacte amb el Delegat de protecció de dades per tal de resoldre els seus dubtes consell@altcamp.cat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy