Formulier recensie - lezerservaring - verwijzing - boek diagnose levensklem
Met dit formulier geef je een een lezerservaring door n.a.v. het lezen van het boek (of 'bestuderen') Diagnose Levensklem.

Ik moedig het aan om een link naar je eigen blog, praktijk, etc. op te nemen. Op die manier dragen we gezamenlijk bij een aan 'organisch groeiend' netwerk aan ervaringen, belevingen, praktijken, therapeuten, etc. die min of meer via eenzelfde geest werken. In het boek Diagnose noem ik dat het 'RemedieRaamwerk' concept.

Voor praktijkhouders:
Wat mij betreft is het hele boek lezen niet nodig, maar beschouw in ieder geval het hoofdstuk 'DEEL III - Het RemedieRaamwerk concept' (40 pagina's). Vervolgens wordt je uitgenodigd in een alinea of drie te beschrijven wat jouw praktijk of discipline in dat licht voor een 'client' kan betekenen. Vervolgens wordt jouw reflectie in deze bundel gezet:
www.iwanjka.com/nl/recensies-verwijzingen-lezersreflecties-boek-diagnose-levensklem
Een gratis stuk promotie, de pagina/website kent per dag naar verwachting meer dan 50 unieke bezoekers, en de inhoud wordt met de social media broadcaster van DoGoodPromotions actief uitgedragen via Twitter en Facebook.

Voor mensen die 'in het proces zitten' of dat doorlopen hebben:
Jouw verhaal kan cruciaal zijn voor anderen, dus deel dat vooral! Elk verhaal is uniek, en hoe specifieker iemand zich in jouw verhaal kan herkennen des te groter de kans op 'emotionele resonantie' (en dat geef al herstelkracht en lijdensvermindering). En wat je ook kunt doen is een website maken, en daarom vragen mensen zich aan te melden die bijvoorbeeld een keer per jaar samen willen komen. Het enige dat je doet is een middag (2 uur voldoet doorgaans) organiseren en jouw verhaal delen, en de mensen middels een spreekronde de ruimte geeft (zonder dat iets moet) om hun verhaal te delen. En... ik geloof dat het beste medicijn voor ons zelf, het helpen (herstellen) van anderen is... Live to tell. Je kunt hier jouw verhaal (kort) delen, of 1 alinea delen en een link naar je blog doorgeven.

Bedank!
Iwanjka
(Mailen kan ook: iwanjka@gmail.com)


Jouw reflectie - feedback - verhaal *
Hanteer s.v.p. de richtlijnen van 'non violent communication': Feedback mag kritisch zijn, maar houdt het constructief. Alleen feedback die op die manier verwoord is wordt geplaatst. En refereer aan aspecten in het boek. Is je feedback langer dan drie alinea's dan geef ik er de voorkeur aan dat je hier een kort stukje schrijft en de verwijzing in het link veld (url) opneemt naar je eigen website c.q. waar het bredere verhaal staat.
Your answer
Link - url
Dit veld is optioneel. Maar die mensen die zelf een website voeren... De link kan ook een Facebook page zijn. Op deze manier krijg je 'gratis' tevens meer relevante bezoekers op je website, en help je een gezamenlijk verwijzings netwerk te vormen. Ook als je goede ervaringen hebt met een praktijk of methode dan kun je die opnemen.
Your answer
Naam *
Jouw naam
Your answer
Jouw emailadres *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service