Online: Mala škola ljekovitog bilja 2020 - TRAVANJ
KADA: predavanja će se održavati ONLINE PONEDJELJKOM I SRIJEDOM od 15.04.- 18.05.2020. od 17 do 19,30 sati. Terenska nastava će se održati 1 dan u doba najveće vegetacije (lipanj ili srpanj kada dogovorimo) najvjerojatnije u Gorskom kotru, za vrijeme vikenda.

GDJE: predavanja će biti ON - LINE ili online, terenska nastava kada se dogovorimo (prvotno su planirana predavanja u Rijeci u prostorijama PD Kamenjak, Korzo 40 no s obzirom na epidemiju to je promijenjeno).


TKO VODI SEMINARE: fitoaromaterapeutkinja i travarka Martina Bogdanić

ZAŠTO SADA: zato jer sada ja jedino mogu a i inzistiram prvo na zagrijavanju klupa i utvrđivanju gradiva. Imam teoriju da se tako brže zapamte biljke kada se napokon ugledaju na livadi. Ova teorija je potvrđena nebrojeno puta :)

KAKO ĆE IZGLEDATI NASTAVA: ponedjeljkom i srijedom od 17 do 19,30 sati biti će online predavanja koja ćete kasnije moći pogledati koliko god puta želite. Osim toga biti će vrlo živa i česta online komunikacija grupe pa puno slikovnog i video javljanja vezanog uz bilje. Znači prvo intenzivna teorijska obrada biljaka koje ćemo kasnije upoznati na terenu.

PRIJAVA I CIJENA: cijena seminara je 700,00 kn plus članstvo u Planinarskom društvu Kamenjak.
Kako se predavanja neće održavati u prostorijama PD Kamenjak dogovoreno je da svaki polaznik ovog tečaja ima pravo na jedan besplatni jednodnevni izlet sa autobusom u organizaciji PD Kamenjak do kraja kalendarske godine.

Kako se radi o online predavanjima mjesta ima, ali do određenog broja zaprimamo prijave jer nam je bitna kvalitetna interakcija sa vama, jednostavnije komuniciranje oko kolokvija i ispita i sl.

Prijava se smatra pravovaljanom po uplati.
Uplate na: “Studio Martina&Natura, Baretićevo 13/11, Rijeka, OIB: 65029634822, Privredna banka Zagreb IBAN HR8023400091160441023, sa naznakom – “ Škola bilja – vaše ime i prezime“

Nakon 10.04.2020. pitajte nas da li ima slobodnih mjesta na dolje naveden mail.

Ako je cijena trenutno problem, zatražite od nas obročno plaćanje na: fitoaromaterapija.martina.natura@gmail.com. Moguća je uplata u dvije rate po 350,00 kn (jedna po prijavi a druga po dogovoru).

Ljudi koji su već bili na biljnim školama kod mene (veliki tečaj, mali tečaj, radionice kozmetike, radionice za žene) imaju opciju sa 50% popusta uz radne zadatke :) nazovite me! :) ...ove godine nemam drva za cijepati... :)

Za pohađanje seminara potrebo se učlaniti u Planinarsko društvo Kamenjak, godišnja članarina iznosi 120 kn za zaposlene i 70 kn za sve ostale (provjerite još kod njih). Izrada trajne iskaznice je 15 kn. Kontakt na pdkamenjak@gmail.com, 051/331-212., uplate se zaprimaju i preko računa.

Do skorog viđenja :) veselim se :)

Martina
terenska nastava
Ime i prezime *
Grad *
e-mail *
Telefon *
Da li imate kakvo predznanje? Poznajete li neke ljekovite biljke?
Da li ste do sada sakupljali ljekovito bilje? Ako da, koje?
Da li izrađujete preparate od ljekovitog bilja? Ako da, koje?
Na koji način ste se do sada educirali o ljekovitom bilju?
Molim, obavezno na kraju stisnite dugme "PODNESI", inače prijava neće biti zabilježena. Hvala :)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy