Aanmelding CK Tijdrijden WV De Amstel 8 mei 2021
CK Tijdrijden 2021 Dinsdag 8 mei 2021:

Aanmelden vóóraf voor alle LEDEN vanaf de Nieuwelingen leeftijd (m/v): meld je aan voor de wedstrijd door invullen van dit formulier: in te dienen uiterlijk maandag 7 mei 20.00 uur. Maandagavond komt de startlijst online. Houd de site van De Amstel continu in de gaten.

Info:
Deelname is gratis, en de rit telt ook nog mee voor de Voorjaarscompetitie#2.


Start en Finish (en rugnummers halen vanaf 18.45 uur) zijn zoals gebruikelijk onder de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal in Driemond (A’dam Zuidoost). We rijden in zuidelijke richting met één keerpunt.

De starttijden:
19.15 eerste start: alle cat (incl Dames en incl Nieuwelingen) 18,9 km.


Clubkampioenschap: middels het schonen van de uitslag van de niet–leden zullen er clubkampioenen tijdrijden benoemd worden in de volgende categorieën:
– Nieuwelingen
– Junioren
– Senioren 40 –
– Masters 40 +
- Masters 50+
– Dames (incl. Nwl./Jun.).

Materiaal:
Let op : er wordt gereden met de landelijke regels. Dat wil zeggen: Nieuwelingen : gewone fietsen maar wel tijdrithelmen toegestaan. Starttijden om de minuut. Stayeren is ten strengste verboden (op straffe van diskwalificatie): na passeren min. 30 meter tussenruimte geven.

De huidige standen in de “Eeuwigdurende Tijdritranglijsten” zijn terug te vinden onder het kopje “oude uitslagen” in de balk en dan scrollen naar de ranglijsten.

Gezondheid en Corona
Deelname betekent dat je geen gezondheidsklachten hebt.
Verder doe je niet mee als je vanwege quarantaine richtlijnen of anderszins niet deel kan en mag nemen.
Ter plekke wordt afstand gehouden en je neemt géén ouders, vrienden of supporters mee, tenzij ze een rol vervullen bij jureren en parcoursbewaking!
Voornaam *
Achternaam *
Mobiel telefoonnummer *
Categorie *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy