Sol·licitud d'Admissió al curs "La participació interna a les entitats"

Aquest formulari és previ a la matrícula definitiva al curs.

Cal completar la sol·licitud per accedir a una plaça del curs "La participació interna a les entitats". Aquest curs és finançat per la Direcció general de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica- Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya i impartit per la Fundació Pere Tarrés.

Es valoraran le següents qüestions:
- Pertànyer a una entitat sense ànim de lucre
- Motivacions per a realitzar aquest curs
- Ordre d'arribada

La confirmació definitiva del curs es farà el dia 29 de setembre a través del correu electrònic facilitat a la matrícula.

DADES PERSONALS DEL/ DE LA PARTICIPANT
Nom *
Your answer
Cognoms *
Primer i segon cognom
Your answer
Document identificatiu *
Número de NIF/NIE/Passaport *
NIF: És el Número d'Identificació Fiscal per a persones, D.N.I. amb una lletra al final. 8 xifres + 1 lletra ( p. ex. 00000000A ) NIE: És el numero d'Identitat d'Estranger. 1 lletra + 7 xifres + 1 lletra ( p. ex. X0000000A ) PASSAPORT: Apareix en els dígits perforats presents en totes les pàgines del document
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Professió que desenvolupes *
Your answer
DADES DE L'ENTITAT ON TREBALLEU/COL·LABOREU
Entitat/Empresa *
Your answer
Càrrec i/o relació amb l'associació *
Your answer
Telèfon *
Your answer
E-mail *
Your answer
ALGUNES QÜESTIONS PRÈVIES
Aquestesrespostes són necessàries per a poder valorar la candidatura.
Experiència en l'àmbit de la participació ciutadana i l'associacionisme
Your answer
Motivació per a realitzar aquest curs
Your answer
Tens el suport de la teva entitat per a realitzar aquest curs? *
Gràcies per la vostra col·laboració!
Les respostes a les preguntes que planteja aquest formulari tenen caràcter obligatori. La negativa a facilitar les dades sol·licitades tindrà com a conseqüència la impossibilitat de ser assistit pels nostres serveis. En qualsevol cas, vostè té dret a exercitar, pel que fa a les dades, els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l’àmbit reconegut per la Llei Orgànica 15/1.999 de 13 de desembre. Per exercitar els drets esmentats a dalt, i per a qualsevol aclariment, pot adreçar-se per escrit al C/ Numància, 149-151 de Barcelona.

* Posem en el seu coneixement que les dades que vostè ens lliura voluntàriament, seran introduïdes en la BASE DE DATOS GENERAL DE ADMINISTRACIÓN DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS denominada BDGAFPAIPT registrada en el R.G.F.P. de la A.E.P.D. amb el número 2021540003, el responsable del qual és LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS a fi d’atendre la seva sol·licitud i per informar-lo de les nostres activitats. En tot cas i en qualsevol moment, vostè pot consultar, accedir, rectificar, cancel·lar o bé oposar-se que tractem les seves dades dirigint-se’n a carrer Numància, 149 de Barcelona, on li facilitaran els impresos oficials oportuns i adequats a la seva pretensió.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms