DOLLÁR PAPA GYERMEKEI

Kövess minket a Facebookon vagy add meg neved és email címed, hogy értesíthessünk a következő CLOSENESS dátumokról.
www.facebook.com/dollarpapa 

//

CLOSENESS // Ne állj szóba idegenekkel! Ugye ismerősen hangzik az egykori szülői tilalom? Bár sokszor segítségünkre lehet ez a kódolt aggodalom szülte jó tanács, azért mégsem érdemes teljesen alárendelni életünket ennek a szabálynak. Mert mi van, ha a mellettünk álló, ülő, sétáló vagy épp csak elsuhanó idegen sorsa akár keresztezhetné is a miénket?

Dollár Papa Gyermekei bizalmas beszélgetésekre invitálják a Closeness közösséghez csatlakozni kívánó, ismeretlen arcokat közelebbről is megismerni vágyókat. Borítékokba rejtett kérdésekkel irányított „találkákon” egy véletlenszerű párosítás során randevúzhatnak egymással az alkalmi párba állított, előzetesen regisztrált idegenek és köthetnek egymással akár életre szóló kapcsolatot… A történetet aztán majd élet írja.

A projektet Arthur ARON pszichológus kutatása inspirálta. Állítása szerint a 36 kérdés kölcsönös megválaszolását követően a két idegen nagy valószínűséggel szerelembe esik.

//


SZABÁLYOK - FONTOS! MINDENT OLVASS EL. Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendelkezésre álló helyek száma korlátozott. Az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztrációt követően rövid időn belül e-mailben küldjük el az időpontodat. Partneredről semmilyen információt nem kapsz meg előre.

FONTOS! Mindenkitől egy regisztráció fogadunk el. Kérjük, ne regisztrálj többször és figyelj arra, hogy valós e-mail címet adj meg. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy minden jelentkező a regisztrációjának megfelelő partnert kapjon, a játék sajátosságaiból adódón azonban előfordulhat, hogy ezt nem tudjuk teljesíteni, sőt az is előfordulhat, hogy valakinek egyáltalán nem tudunk partnert biztosítani. A résztvevőket az általuk megadott paraméterek alapján, a jelentkezés sorrendjében, így véletlenszerűen párosítjuk.

A 3 x 12 kérdést tartalmazó borítékok a helyszínen lesznek. A borítékokat sorrendben kell kinyitni. Az első borítékban minden további fontos tudnivalót megtaláltok. A beszélgetés időtartama körülbelül 90 perc.

Koncepció: KISS-VÉGH Emőke, ÖRDÖG Tamás

A projekt a PLACCC Fesztivál támogatásával valósulhatott meg.

//
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NEVED *
Vezeték és keresztnév
EMAIL CÍMED *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy