Jelentkezés előadónak
Az „anyagvizsgálat a gyakorlatban” (AGY) konferenciák első napi programjaként bevezetett „korszerű technológiák” szekció nagy sikert aratott az elmúlt években, ezért ezen felbuzdulva a MAE a kétévente megrendezett AGY konferenciák közötti évek őszén szintén megszervezi a témához kapcsolódó szakmai napot az aktuális fejlesztések és alkalmazásaik kapcsán, illetve a kereskedők is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra.

2019. október 2–4. között tehát a Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete megrendezi a Korszerű anyagvizsgálati technológiák (KAT) rendezvénysorozat első eseményét a műszaki CT-vizsgálatok témakörében.

A helyszín az egyik korábbi AGY konferencia helyszíneként már bizonyított, és nagy sikert aratott Calimbra Hotel Miskolctapolcán.

Elsősorban a felhasználók, illetve szolgáltatók köréből várjuk előadók jelentkezését szakmai előadásokkal a műszaki CT-vizsgálatok alkalmazási területekről.

A gyakorlati tapasztalatokat ismertető szóbeli előadások időtartama 15-20 perc. Számuk a konferencia időtartama miatt korlátozott.

A bejelentkező előadókkal az előadás módját a tematikai bizottság személyesen egyezteti.

Jelentkezési határidő: 2019. június 14.

Név *
Your answer
Munkahely *
Your answer
Beosztás: *
Your answer
E-mail elérhetőség *
Your answer
Telefonos elérhetőség *
Your answer
Az előadás tervezett címe *
Your answer
Az alábbi mezőben van lehetősége megjelölni az esetleges társszerzőket. (név, munkahely)
Your answer
ELŐADÓI NYILATKOZAT: Az előadás 4-8 soros rövid összefoglalóját 2019.06.14-ig elkészítem, és MAE titkárának a titkarsag@mae2012.hu e-mail címre megküldöm. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service